Publicerat: / Amandas inlägg

Gott nytt år!

 
Ledsen för den dåliga uppdateringen idag. Idag åkte Frida och jag till stallet tidigt. Veronica + barn och Renate + barn kom dit och red på Bertil. Var jätte kul att träffa Renate igen, och barnen också såklart. Dom kommer nog tyvärr inte ihåg mig, men jag kommer i alla fall ihåg dom.
När dom åkte hem kom Malin för att verka hästarna. Hotten fick vila idag och bli lite ompysslad bara. Han var riktigt lycklig när Renate, Casper och Mie matade honom med morötter. Han hade inte gjort någonting för att "förtjäna" det, men blev ändå fullproppad med godsaker. Äkta lycka för min matglada ponny, haha!
 
Nu ska jag strax åka och fira nyår hos Mathias. Känner mig dock inte på humör för att träffa människor just nu, men men.. Hoppas ni får en bra nyårsafton! Själv försöker jag komma på ett bra nyårslöfte. Jag gav upp det för många år sedan egentligen, men tänkte att det kan vara kul att ha ett ändå. Sååå, om någon har något förslag på ett bra nyårslöfte så får ni gärna lämna en kommentar ;)
 
Gammal bild från när jag var blond.
/Amanda

Publicerat: / Fridas inlägg

2014

Tycker själv att 2014 har varit ett helt suveränt år. Dels kom ju Lukas och efter det har jag mest svävat på moln. En lycklig tid för min del och jag ångrar inte för en sekund att jag valde att ta över Lukas på foder. Han har gjort ett avtryck i mitt hjärta och jag har hittat min drömhäst. Dock kom han i ett annat format än jag trodde. Han kom med mindre utbildning än hur jag hade målat upp min drömhäst. Men jag hade fel, för detta är min drömhäst. 
Han har bidragit till såå mycket positiv energi. 

Sen förutom det har det bara varit ett bra år. Det mesta har bara gått vägen. 
Hur 2015 nu kommer toppa det här året vet jag inte? Men fortsätter det att tuffa på såhär så kan jag inte vara annat än lycklig. 

Hoppas att ni också har haft ett jättebra år, men nu blickar vi mot 2015. Nya möjligheter & framsteg. Haha, jag är så taggad på nytt år trots detta superåret.
Snodde bilden från we ❤️ it.
/ Frida

Publicerat: / Amandas inlägg

Fina hästarna

 
Tog lite bilder på hästarna i hagen förra veckan. Blev dock inga på Belgarion, men han får bli med nästa gång!
 
/Amanda