Publicerat: / Amandas inlägg

Horsey quotes

 
 
Nu har jag redigerat lite bilder igen! Fina Lukas är modellen på bilden, ifall ni inte redan förstått det, han är liksom med på var och varannan bild här på bloggen... Jag har inte direkt haft någon större inspiration till bloggen dom senaste dagarna. Vi har tappat läsare dom senaste fyra dagarna och då känns det lite tråkigt att skriva här när folk verkar ha tröttnat. Men nästa vecka kör jag nya tag! Tänkte att jag skulle fota lite då, Frida och Lukas kanske ställer upp som modeller?? 
Btw så har Hotten och jag tränat för Malin idag igen. Det gick dock inte särskilt bra idag då Hotten stängde av totalt och hans tröghet smittade av sig på mig. Men Malin och jag diskuterade en sak som säkert skulle vara nyttig både för mig och Hotten, samt hjälpa oss att komma vidare. Det skulle dock vara väldigt jobbigt för mig. Men just nu lutar det mot att jag vill det i alla fall. Kommer skriva mer om vad saken gäller framöver om det blir något av det. Nu blir det Modern family och sen sängen! Ska upp tidigt och vara hundvakt åt Ester.
 
/Amanda

Publicerat: / Fridas inlägg

Uteritt - IGEN!

Blev ett par timmar i stallet idag. Red ut på Lukas, suprise! Blir frustrerad över att vi inte ens har möjligheten att träna på någon ridbana eller i nått ridhus eftersom ridbanan vi brukar vara på är helt stenfrusen. Tycker det är jobbigt att känna att vädret förhindrar oss och våra träningsmöjligheter blir ytterst få. 
Men uteritten gick jättebra som vanligt. Han var pigg & glad men vi fick passa oss lite eftersom det finns risk för att det är halt på vissa ställen. 
Klättrade lite och tränade rygg, toppenträning för Lukas!
Rosaaa! 😍 är det bara jag eller klär han sjukt bra i rosa?
/Frida

Publicerat: / Fridas inlägg

#enselfiesåhärpåmorgonen


/Frida