Publicerat: / Amandas inlägg

Ridlägerbilder

 
Uteritt...
Terränghoppning...
Show med Ingela & Belgarion...
 

Publicerat: / Fridas inlägg

Massor med inspiration från internet!

Ibland känner jag att min fantasi sätter stopp för mig och Lukas på ridbanan. Vissa pass blir bara ganska enformiga och så får det inte vara, då tröttnar både han och jag. Idag kände jag att jag ville testa på lite nya övningar vilket kan vara svårt utan en tränare. Dock känner jag att vi inte är redo att rida för en tränare än, Lukas har inte riktgt konditionen så att det räcker och jag vill verkligen veta vart jag har honom så att tränaren kan hjälpa oss på rätt sätt. Sen är det inte helt lätt att hitta en tränare som passar oss. 
Men iaf så googlade jag upp lite övningar och nu känner jag verkligen att glöden kom tillbaka. Jag vill rida NU! 
Hittade övningar som passade mig och Lukas och som beskrev några av våra problem - att han dyker ner på tygeln och att han behöver få in bakbenen. 
Kan tipsa er om att kolla ridövnigar från Hippson, själv hittade jag tränaren "Martin Ågervall" som verkade ha lite övningar som verkade passa oss eller iaf våra problem.

Så nu bär det av till stallet med massor av inspiration! 
// Frida

Publicerat: / Fridas inlägg

Sista ridlägerdagen ✅

Nu är de tre, otroligt intensiva dagarna klara. Dels skönt att inte behöva gå upp imorgon bitti men lite tråkigt med lite mindre fart och liv i stallet. Dock tror jag att hästarna behöver vila nu. Idag stod terränghoppning på schemat och ALLA var jätteduktiga, kändes som de lärde sig en hel del och alla lyckades skutta över ett hinder eller två. 
Sen blev det show med Ingela & Belgarion som även den blev lyckad, Belgarion skötte sig riktigt bra! 
Till sist hade vi spökvandring som jaa, inte riktigt blev lika lyckad. Alla tjejerna var superrädda och det var nära på att vi inte fick med alla ut.

Menmen de löste sig och jag tror att alla var nöjda!
Tog en ridtur på min plutt imorse oxå. Han var perfa som vanligt och det var just en sån där underbar höstdag!