Publicerat: / Amandas inlägg

Vi är redo


Nu är Hotten redo för sommaren! Solhelosan, flugspray och skydd till barfotabootsen har inhandlats idag. Det enda som fattas är en fästingborttagare, sen är vi fit for fight inför sommaren! ;)


/Amanda

Publicerat: / Amandas inlägg

Valborg, Hööks och bloggplaner


Tjenare! Vad ska ni göra ikväll nu när det är Valborg och allt? Dela gärna med er av era planer, alltid kul att höra vad ni har för er! Frida och jag sover över i stallet inatt, så inget vilt festande med andra ord, haha.

Bloggen ligger verkligen på en bottennivå för tillfället och vi låter det vara så ett tag istället för att försöka pressa fram något. Till sommarlovet har vi däremot planerat massor kring bloggen och ska försöka uppdatera mer, med mer vettigt innehåll och fota massor. Jag har även planerat att börja spela in mer videor som omväxling till en massa text och bilder. Så stay tuned!

Nu sitter jag i bilen på väg hem från Örebro. Har varit och spänt tandställningen och även varit inne en sväng på Hööks, och hör och häpna - jag köpte (nästan) bara det som jag hade på listan! Det är väldigt olikt mig att hålla mig till inköpslistan utan att lägga till något onödigt. Visserligen slank det ner en Horslyx också, vilket inte stod på listan, men det räknas inte ;) 


/Amanda

Publicerat: / Bertil

Nora och Bertil

 
Efter att jag ridit Hotten idag följde jag med Nora och Linda till ridbanan för att titta på Nora och Bertil. Tog med min kamera och fotade dom lite också, Sötisar!
 
 
/Amanda