Publicerat: / Amandas inlägg

Nathalie och Hotten


Idag kom söta Nathalie på besök i stallet. Hon är en av våra stammisar på ridlägrena vi haft och en trogen bloggläsare. Hon fick rida en sväng på Hotten. Jag hade tänkt att vi skulle rida på banan, men den var typ en sjö idag så det fick bli en kortis ute. Dom var duktiga båda två, Hotten var dock lite seg, men hellre det än att han är överpigg när någon annan rider honom.


Invigde nya schabraket också. Tycker att den färgen passade riktigt bra på Hotten faktiskt. Imorn kör vi nog en orange outfit på banan om den torkat. Frida kanske kan filma lite??

/Amanda

Publicerat: / Amandas inlägg

Torsdag


Inledde dagen med att åka till stallet och promenera med hästarna. 

På kvällen åkte jag iväg till Frida och vi tog en joggingtur. Satan, vad jobbigt det var sista varvet runt banan... Men jag tycker ändå jag var ganska så duktig! ;)

Haha, alltså kolla hur feta mina joggingskor är jämfört med Fridas.. Dom är inte mina och är två storlekar för stora. Big foot.


Hämtade ut mitt paket från Horze och är såå nöjd med grejerna!! Köpte 2 schabrak, en slicksten och världens gosigaste tröja. Snacka om att Hotten och jag kommer bli snygga!
I princip det gosigaste klädesplagget jag någonsin haft på mig.

Nu blir det några avsnitt av Under the dome som jag nyligen börjat titta på. Rekommenderar den starkt! Har redan sett en och en halv säsong på drygt en vecka, hehe..

/Amanda

Publicerat: / Åsikter

Gästblogg 2 - Sonny Andersson

 
"Vad tycker du om att fler och fler väljer bort bett och anser att det är djurplågeri?"
 
Jag tycker att folk som väljer bort bett och rider mer bettlöst är bra. Om hästen klarar gå utan bett. De finns så sjukt mycket olika hästar där ute som går olika på bett och bettlöst och jag tycker inte de är acceptabelt att kalla bettanvändare för Djurplågare om dem använder de på rätt sätt så att säga.
 
Jag själv red med bett då jag kände att jag hade en bättre kontakt med min häst. Jag red bettlöst ett tag men de var inte mer än att bara svänga och stanna. När jag ridit med bett har de vart mycket lättare att få en häst i form då min dåvarande häst var så okänslig med bettlöst och kunde göra lite vad han ville då. 
 
I nuläget har inte jag några planer på att börja rida bettlöst om inte min framtida häst redan gör de. Annars kommer jag hålla mig till dem bett som används på hästen.
 
Mvh Sonny 
Nouw.com/Sonnyandersson