Publicerat: / Amandas inlägg

Pustar utPuuh... Det här har varit 2 väldigt intensiva dagar, ridläger från kl 9-16 två dagar i rad. Men nu är lägret slut för den här gången. Jag har precis slängt mig i soffan med ett oboy-glas och tänkte lägga mig och läsa lite. Är trött i både kroppen och sinnet. Men också väldigt nöjd. Jag är nöjd över oss, nöjd med barnen och nöjd med hästarna. Alla har varit jätte duktiga, både vi, deltagarna och hästarna!
Dom här dagarna har bestått av en uteritt, ridlektion på banan, teori, balansträning, körning, trickträning osv. 
Det känns tråkigt att barnen inte kommer tillbaka imorgon, kommer sakna dom lite faktiskt. Det kommer ju definitivt vara både lägre energinivå och ljudnivå i stallet imorn, haha.. Så lite tomt blir det. Men jag är ganska övertygad om att alla 3 vill komma tillbaka i sommar! 

Nu lägger jag mig och pustar ut som sagt. Vilket jobb det är att ha ridläger! Jag kommer nog sova tidigt inatt, och imorgon ska jag göra lite skolarbeten som jag ligger efter med och åka till stallet. 

Vi hörs, återkommer med mer uppdatering om ett tag!

Hotten njuter av uppmärksamheten :)

/Amanda

Publicerat: / Amandas inlägg

Påsklovsläger Dag 1

 

/Amanda

Publicerat: / Amandas inlägg

Imorgon smäller det


Tjena friendos! Jag är en aning trött efter ett dygn hos Frida och en lång dag i stallet.
Jag sov över hos Frida inatt och vi dansade loss till bland annat Groupie, kollade på 50 shades of Grey (skrattade igenom typ hela filmen...), åt massa onyttigt och bara hade det allmänt bra liksom. 
Idag så fick vi lunch hos Fridas farmor som även skjutsade oss till stallet. Så sjukt söt och snäll människa! 

I stallet så städade vi massor inför ridlägret. Det var ju välbehövligt kan jag säga och såhär rent och fint har vi nog aldrig haft det tidigare. Jag stod på alla fyra och torkade golv, det är då ingen vanlig syn. Men bra blev det! Jag kommer dock få ångest imorn när jag ser alla klampa in i sadelkammaren med skitiga skor, ehe..

Hottens och mitt pass idag blev lyckat, så jag var nöjd och glad när jag åkte från stallet. Vi tränade lite Seven games på stallplanen. Driving game, Cirkling game och yoyo game. Driving game på framdelen går bättre och bättre hela tiden nu och Yoyo går också betydligt bättre! Cirkelleken däremot går väl sådär. Han tycker det är så meningslöst att gå runt, runt i en cirkel och kommer hellre in till mig i mitten och vilar/gosar/tigger godis. Men det är ju tydligen så med LBI-hästar, att det här med cirklar uppskattar dom inte så värst. Fast jag tycker ändå det gick skapligt idag i skritten, det var traven som var svår att hålla igång bara.
Efter vi tränat på lekarna en stund så busade vi lite också. Hotten var ovanligt busig för att vara på stallplanen så det var jätte roligt! Annars brukar han vara väldigt seg och tycka det är lite tråkigt att vara där.

Nu måste jag skriva ut lite papper till teorin som vi ska ha till ridlägret innan jag somnar, för imorgon är det dags!! Klockan 09.00 kommer deltagarna till stallet. Ska bli så kul! Jag är nog lika taggad som barnen, haha. Nattinatti!

Hotten och jag solar ;)

/Amanda