Publicerat: / Amandas inlägg

Stressig dag


Blev lite stressigt idag som väntat.. Jag skulle ju egentligen ha träffat Josefin på stan kl 10, men det blev inte så. Istället sov jag länge och åkte sedan ut till stallet för att fixa åt hästarna och motionera dem. Tog Lukas först eftersom det är viktigast att han får röra på sig. Vi red ut och klättrade och dressyrade lite, vilket gick superbra. Han var jättefin idag och jag känner att jag kommit underfund med hur han ska ridas nu. Det var väldigt kul faktiskt! Efter att jag ridit Lukas borstade jag Hotten och slängde på honom grejer för att hinna longera honom en stund på ridbanan. Satan i gatan, vad han sprang! Rally-Kalle Deluxe, haha.. Roligt att han var pigg och glad, min skruttis. Tyvärr fick jag skynda mig lite med H, eftersom jag skulle till tandläkaren. Men han fick ju i alla fall röra lite på sig.

Btw, jag fick nyss reda på att Frida kommer hem redan på fredag istället för lördag!! Jag är sååå glad för det och ser fram emot att prata ikapp allt som missats! Haha, sjukt att man kan få sådan abstinens efter en annan människa... Tror att alla här hemma också är glada att hon kommer hem snart, för Gud vad jag tjatat om att jag är rastlös och har tråkigt den här veckan.

Imorgon ska jag ha morgonen i stallet och måste vara där kl 7 för att mata hästar, så jag ska nog lägga mig och sova snart. Väldigt tidigt, men jag tycker det är riktigt mysigt att ha stallet på morgonen faktiskt.

Ett par glada Lukas-öron från idag ;)

/Amanda

Publicerat: / Fridas inlägg

Saknar så det gör ont

Längtar ihjäl mig efter min älskling! Snart, snart ses vi igen!! Åå vad kul det ska bli. Har redan anmält oss till en träning och planerat in ett pass på ridbanan direkt när jag kommer hem. Haha åå vad jag längtar ❤️
/ Frida

Publicerat: / Amandas inlägg

Härlig uteritt


Kom hem från stallet för en stund sedan. Red ut på Lukas till gropen och galoppbacken. Det är så himla härligt att galoppera upp för galoppbacken i full fart på en glad och pigg häst! Längtar tills Hotten och jag flyger fram där igen. Bara han blir frisk så är vi igång och rider och tränar igen. Det var faktiskt några i stallet som kommenterade att de tyckte han såg mycket gladare och piggare ut nu för tiden. Detta sa de utan att jag ens nämnt något om örterna han äter eller någonting, så det är ju kul att andra märker av det till och med! Hoppas, hoppas!!! 

Nu blir det Svenska Hollywoodfruar! Höres mer imorgon!
/Amanda