Publicerat: / Amandas inlägg

Stressig dag


Blev lite stressigt idag som väntat.. Jag skulle ju egentligen ha träffat Josefin på stan kl 10, men det blev inte så. Istället sov jag länge och åkte sedan ut till stallet för att fixa åt hästarna och motionera dem. Tog Lukas först eftersom det är viktigast att han får röra på sig. Vi red ut och klättrade och dressyrade lite, vilket gick superbra. Han var jättefin idag och jag känner att jag kommit underfund med hur han ska ridas nu. Det var väldigt kul faktiskt! Efter att jag ridit Lukas borstade jag Hotten och slängde på honom grejer för att hinna longera honom en stund på ridbanan. Satan i gatan, vad han sprang! Rally-Kalle Deluxe, haha.. Roligt att han var pigg och glad, min skruttis. Tyvärr fick jag skynda mig lite med H, eftersom jag skulle till tandläkaren. Men han fick ju i alla fall röra lite på sig.

Btw, jag fick nyss reda på att Frida kommer hem redan på fredag istället för lördag!! Jag är sååå glad för det och ser fram emot att prata ikapp allt som missats! Haha, sjukt att man kan få sådan abstinens efter en annan människa... Tror att alla här hemma också är glada att hon kommer hem snart, för Gud vad jag tjatat om att jag är rastlös och har tråkigt den här veckan.

Imorgon ska jag ha morgonen i stallet och måste vara där kl 7 för att mata hästar, så jag ska nog lägga mig och sova snart. Väldigt tidigt, men jag tycker det är riktigt mysigt att ha stallet på morgonen faktiskt.

Ett par glada Lukas-öron från idag ;)

/Amanda