Publicerat: / Amandas inlägg

En lösning på det 6 års långa mysteriet?


Idag har Gabriella kommunicerat med Hotten som sagt, och herregud vilka tunga ord jag fick höra... Det slutade med att jag stortjöt. Allt stämde till 100 % Det fanns inget som jag tvekade på, utan det här var verkligen Hotten rakt igenom. Jag tvekar inte en sekund på att Gabriella har en helt fantastisk begåvning. Hade tänkt dela med mig av allt som sades i bloggen, men det känns lite jobbigt så jag väntar lite tills allt smällt in lite. Det var väldigt mycket att ta in och jag bröt som sagt ihop totalt.

För att fatta mig kort- Jag fick eventuellt ett svar på varför han är som han är (ni som följt oss ett tag förstår nog vad jag pratar om), ska överväga att testa ge honom en behandling för att få bukt på problemet. Hon sa även att han i nuläget inte bör annat än promeneras. Detta är dock förhoppningsvis bara tillfälligt tills jag sett att våra problem löst sig. 

Älsklingen... Hoppas verkligen att han förstår hur mycket jag älskar honom och att han vet att jag kommer göra allt som krävs för att få honom frisk och kry så han äntligen kan må bra.

/Amanda

Publicerat: / Amandas inlägg

Allmänt babbel om allt möjligt

 
Tja! Vad gör ni? Själv så sitter jag i skolan just nu och försöker ta tag i grejer som jag ligger lite efter med. Det går väl sådär, därav att jag hamnade här. Ouups. Lätt hänt tyvärr.
 
Orkade aldrig blogga något igår. Somnade ganska strax efter att jag kommit hem från stallet. Dock så vaknade jag mitt i natten och ägnade flera timmar åt att kolla klart på hela säsong 2 av Faking it som läckt ut i förväg. Omg, SÅ BRA!! Längtar tills nästa säsong drar igång igen. Blev dock återigen heartbroken för Amys skull... Och Shane... Sjukt ointressant information för den som inte följer serien själv kanske. Men för er som inte redan gör det - jag rekommenderar den starkt! Den är inte så spännande eller så, utan väldigt enkel, men det är just det jag gillar med den. Den är ett perfekt avbrott från alla serier där man sitter spänd från början till slut och alla avsnitt avslutas med cliffhangers som får en att krypa ur skinnet av väntan på nästa avsnitt. Faking it kan man sitta och slötitta på (på ett positivt sätt!). Serien lyfter väldigt viktiga ämnen och är lätt att komma in i. Hett tips till den som gillar tonårsserier, men också den som vill ha en tonårsserie som skiljer sig en del från typ Gossip girl, One tree hill etc.
 
Okej... Eftersom detta trots allt är en hästblogg så kanske jag ska prata lite om hästar också och inte bara tv-serier som jag tycker är bra, haha. Igår red jag och Hotten ut med Nora och Curre. Det var riktigt mysigt och hästarna var astaggade båda två! Vi bestämde oss för att inte ta någon galopp då Curre kan bli väldigt pigg ute och det var första gången som Nora red ut på honom, så vi höll oss till skritt och trav. Hotten och Curre hade nog hellre velat gasa på lite mer. Båda taktade och försökte smyga iväg i trav när vi skrittade bredvid varandra. Hotten tog även några smygsteg i galopp och taggade till rejält, hihi busiis. ♥
 
Klockan 15 måste jag vara i stallet idag, för då kommer Gabriella Rastad (djurkommunikatör) och kommunicerar med Hotten. Har ju haft en som pratat med honom tidigare, men känner mig ändå jättenervös över vad han ska säga! Det är cirka ett år sedan förra gången och jag hoppas att han tycker att saker har blivit bättre sedan dess.
 
Nej, nu måste jag ta tag i skolarbetet. Vi hörs senare med uppdatering om vad som blev sagt under kommunikationen med Hotten!
 
 
/Amanda

Publicerat: / Fridas inlägg

Dagen efter träning - mys


/ Frida