Publicerat: / Amandas inlägg

En lösning på det 6 års långa mysteriet?


Idag har Gabriella kommunicerat med Hotten som sagt, och herregud vilka tunga ord jag fick höra... Det slutade med att jag stortjöt. Allt stämde till 100 % Det fanns inget som jag tvekade på, utan det här var verkligen Hotten rakt igenom. Jag tvekar inte en sekund på att Gabriella har en helt fantastisk begåvning. Hade tänkt dela med mig av allt som sades i bloggen, men det känns lite jobbigt så jag väntar lite tills allt smällt in lite. Det var väldigt mycket att ta in och jag bröt som sagt ihop totalt.

För att fatta mig kort- Jag fick eventuellt ett svar på varför han är som han är (ni som följt oss ett tag förstår nog vad jag pratar om), ska överväga att testa ge honom en behandling för att få bukt på problemet. Hon sa även att han i nuläget inte bör annat än promeneras. Detta är dock förhoppningsvis bara tillfälligt tills jag sett att våra problem löst sig. 

Älsklingen... Hoppas verkligen att han förstår hur mycket jag älskar honom och att han vet att jag kommer göra allt som krävs för att få honom frisk och kry så han äntligen kan må bra.

/Amanda