Publicerat: / Fridas inlägg

Nu läggs Teamluffarligan på is

Hej!

Jag och Amanda har tagit ett gemensamt beslut om att lägga bloggen åt sidan tills vidare. Det känns lite vemodigt, men vi kommer förhoppningsvis tillbaka med ny energi och idéer till sommaren! Kramar, Amanda & Frida :)

Publicerat: / Amandas inlägg

Ständig ångest


Nu har redan tre skoldagar passerat, och gud vad fort det har gått! Efter den här veckan är det bara 5 veckor kvar till sportlov. Det är helt sjukt egentligen vad fort vårterminerna går. Skönt, för jag mår inte alls bra av att gå i skolan. Jag har gått runt med ständig ångest dessa 3 dagar. Det har inte släppt när jag kommit hem eller åkt ut till stallet, utan oron har legat där och gnagt hela tiden. Riktigt jobbigt. Hoppas det går över snart så jag åtminstone kan må bra de timmarna som inte spenderas i skolan. 

Kollar lite Supernatural nu och ska dra mig iväg till stallet om några timmar när Frida slutat skolan. Vet inte riktigt vad jag ska hitta på med Hotten idag. Inspirationen är i botten för tillfället så det blir nog att jag bara pysslar om honom lite. 


/Amanda

Publicerat: / Amandas inlägg

Slut på det roliga


Som rubriken säger så är det nu slut på det roliga.. Idag börjar jag skolan igen efter 3 veckors lov. Om en halvtimme startar min allra sista termin. Det känns väldigt skönt, men också vemodigt. Jag är rädd för framtiden och vad som komma skall. Jag har ingen aning om vad jag vill göra efter skolan, eller vad jag överhuvudtaget klarar av att göra med mitt instabila psyke. Det blir väl att jag söker jobb och jobbar ett tag i hopp om att komma underfund med vad jag brinner för och vill satsa på jobbmässigt. Jag vill jobba med något som jag är bra på och som jag älskar. Vad det är vet jag inte än, men min förhoppning är att det kommer komma till mig ju mer saker jag upplever och provar på i livet. 

Djupa frågor såhär på måndagsförmiddagen.. Nu ska jag göra mig klar för att åka till skolan. När jag slutat blir det stallet där jag ska pyssla om min ponny och rida ut på Chezter med Frida och Lukas. Ska bli riktigt kul att rida Chezter igen, det var ett tag sedan sist!


/Amanda