Publicerat: / Amandas inlägg

Föräldralös i över en vecka

 
Som rubriken lyder - min mamma och Bisse (hennes man) är borta nu i över en vecka. Dom har övergett mig för att åka till Spanien. Stackars mig.. Nejdå, jag trivs rätt bra ensam faktiskt. Tror jag kommer älska att bo ensam sen.
Låter som jag är helt asocial nu, och till viss del är jag väl kanske också det. Har ganska stort behov av att få vara ensam och andas ut, utan andra människor. Sen tycker jag också väldigt mycket om att umgås med mina få utvalda människor som jag älskar, men det är oerhört skönt att få vara helt själv ibland. Känns som jag får syrebrist annars.
 
Gillar mitt eget sällskap rätt så bra. När jag är själv dansar jag runt i hela huset till hög musik och sjunger med även till riktigt höga toner som jag egentligen inte klarar av att ta, men det spelar ingen roll när ingen hör mig.
Slänger kläder omkring mig utan att någon klagar på att jag ska plocka upp efter mig, det gör jag vid senare tillfälle när jag känner för det.
Sitter och kollar på filmer och serier som jag redan sett otaliga gånger och säger replikerna samtidigt som skådespelarna. Kommenterar högljutt händelserna och karaktärernas agerande för mig själv. 
 
Att vara ensam är mycket underskattat måste jag säga. Det är faktiskt väldigt trevligt att umgås med sig själv. Kan ha att göra med att jag är fruktansvärt rolig att umgås med också. Om man är en tråkig person så förstår jag att det lätt blir deprimerande att vara ensam, men är man som jag och kan skratta rätt ut av den enkla anledningen att jag själv är så förbannat rolig så är det inte helt fel.
 
Den här bilden såg ju inte alls stel ut... Från i somras när Frida och jag fotade.
 
/Amanda