Publicerat: / Amandas inlägg

Älskade ponny!

 
Idag tömkörde jag Hotten och han var faktiskt väldigt fin! Han blev lite småsur ibland när han tyckte det blev jobbigt och sparkade bakut, men annars jobbade han bra. Hade ut två bommar också som han fick trava över och lyfta på fötterna lite. Efter tömkörningen tog vi en kort promenad som avskrittning.
 
Älskade ponny, idag var en sådan dag då hjärtat kändes sådär extra varmt av att spendera tid med honom. Jag älskar honom varje dag (ehhm, nästan...), men vissa dagar känns kärleken lite extra, utan någon egentlig anledning. Jag känner mig glad över att det som var min absolut högsta dröm under många år gick i uppfyllelse för ungefär sju och ett halvt år sedan. Kommer ihåg hur överlycklig jag blev när mamma sa att jag äntligen efter alla år av tjat skulle få köpa en helt egen häst. Det är lätt att det blir något man tar för givet när det blivit en vardag, men sen kommer det dagar då jag känner mig extra glad över att jag till sist fick min egna ponny. Jag hade inte trott för sju år sedan att jag skulle ha kvar honom än idag, och det är många gånger genom åren som jag bara velat ge upp och sälja honom. Men jag kan inte se att någon annan skulle ha honom. Hur jobbig och envis han än må vara så är han min Hotten. ♥
 
 
/AmandaKommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Vi är två tjejer som inte är riktigt som alla andra. Älska oss eller hata oss - vi skiter i vilket. OBS: vi håller på med hästar. Varför då kanske ni undrar? Ja det är en jävligt bra fråga faktiskt. Vi tycker väl om att bli trampade på, släpade över en grusplan, stå ute och frysa 6 månader om året, kasta ut pengar på ett djur som ändå inte bryr sig för att sedan bli kastade i backen när hästjäkeln får syn på något som inte vi kan se med våra mänskliga sinnen. Vi tycker väl också om att bli idiotförklarade av medelålders tanter som lärde sig rida på 1800-talet och fortfarande står fast vid dem principer som gällde då. Nej okej, vi tycker inte om något av detta, så varför vi fortfarande håller på med hästar och ridning är ett olöst mysterium. Vi var väl tvungna att ha något att göra om dagarna. Ingen av oss har särskilt bra bollsinne eller någon annan unik talang, så vi fick helt enkelt börja med en sport där vi inte behövde göra något annat än att lyckas sitta kvar på en häst, styra djuret dit vi vill, samt bestämma hastighet. Hur som helst, vad nu än anledningen må vara till att vi ägnar oss åt denna galenskapens sport så är vi här nu och tänker dela med oss av både det positiva och negativa av vad vi gör. Enjoy! (Or not, vi bryr oss verkligen inte.)