Publicerat: / Amandas inlägg

Bra avslutning på en bra helg!

 
Avslutade helgen med två härliga uteritter! Igår red jag ut själv ner till sjön med Hotten. Så himla mysigt och fint vid sjön i eftermiddagssolen! Det blev en väldigt fartfylld ritt och så fort som han galopperade på då har han inte gjort på länge utan att det varit någon annan häst med som dragplåster. Det var riktigt kul att han kunde racea på ändå!
Idag red jag ut med Frida en sväng och Hotten skötte sig helt okej. Lite stress över att komma ifatt Ante blev det allt på hemvägen, men inte alls lika mycket som vanligt. Min hetsiga lilla gamling, att han aldrig lär sig trots att han borde vara vis och klok i sin ålder...
 
 
/AmandaKommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Vi är två tjejer som inte är riktigt som alla andra. Älska oss eller hata oss - vi skiter i vilket. OBS: vi håller på med hästar. Varför då kanske ni undrar? Ja det är en jävligt bra fråga faktiskt. Vi tycker väl om att bli trampade på, släpade över en grusplan, stå ute och frysa 6 månader om året, kasta ut pengar på ett djur som ändå inte bryr sig för att sedan bli kastade i backen när hästjäkeln får syn på något som inte vi kan se med våra mänskliga sinnen. Vi tycker väl också om att bli idiotförklarade av medelålders tanter som lärde sig rida på 1800-talet och fortfarande står fast vid dem principer som gällde då. Nej okej, vi tycker inte om något av detta, så varför vi fortfarande håller på med hästar och ridning är ett olöst mysterium. Vi var väl tvungna att ha något att göra om dagarna. Ingen av oss har särskilt bra bollsinne eller någon annan unik talang, så vi fick helt enkelt börja med en sport där vi inte behövde göra något annat än att lyckas sitta kvar på en häst, styra djuret dit vi vill, samt bestämma hastighet. Hur som helst, vad nu än anledningen må vara till att vi ägnar oss åt denna galenskapens sport så är vi här nu och tänker dela med oss av både det positiva och negativa av vad vi gör. Enjoy! (Or not, vi bryr oss verkligen inte.)