Publicerat: / Amandas inlägg

Gjorde ett spontant könsbyte igår

Jag har haft en väldigt bra start på helgen. Hälsade på Eleonore och Enya några timmar igår. Åt mat, godis och gosade med både hund och barn. "Gos gos" säger lilla Enya på två år och kramar en så hårt hon bara kan. Haha, så söt <3

 

På kvällen åkte jag vidare till Frida och sov hos henne. Vi gick ner till Willys och handlade lite för vi tänkte kolla på film. Slutade dock med att det blev en massa prat istället och att vi aldrig valde någon film. Frida sminkade även mig till en kille, haha!! Med buskiga, tjocka ögonbryn och sminkat skägg ( såg mer ut som om jag ätit bajs ), skjorta och strumpor instoppade i ärmarna som muskler såg jag ut som en riktig hunk. Eller en oerhört tanig, feminin och allmänt oattraktiv kille. Meningen med detta var att vi skulle skicka en bild på oss till folk på Snapchat för att se om någon gick på att det var en kille på bilden. Tyvärr såg typ alla att det var jag, haha... Det blev inte så lyckat som vi hoppats på..

 

Nu ska jag alldeles strax åka iväg till stallet och rida Hotten. Om jag lyckas få med mig pappa blir det lite hoppning, annars uteritt. Det är så krångligt att hoppa själv om man river, vill höja eller ändra något..

Alltså kolla in den här killen, Amadeus, vilket kap! Eller vad säger ni?

/Amanda
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Vi är två tjejer som inte är riktigt som alla andra. Älska oss eller hata oss - vi skiter i vilket. OBS: vi håller på med hästar. Varför då kanske ni undrar? Ja det är en jävligt bra fråga faktiskt. Vi tycker väl om att bli trampade på, släpade över en grusplan, stå ute och frysa 6 månader om året, kasta ut pengar på ett djur som ändå inte bryr sig för att sedan bli kastade i backen när hästjäkeln får syn på något som inte vi kan se med våra mänskliga sinnen. Vi tycker väl också om att bli idiotförklarade av medelålders tanter som lärde sig rida på 1800-talet och fortfarande står fast vid dem principer som gällde då. Nej okej, vi tycker inte om något av detta, så varför vi fortfarande håller på med hästar och ridning är ett olöst mysterium. Vi var väl tvungna att ha något att göra om dagarna. Ingen av oss har särskilt bra bollsinne eller någon annan unik talang, så vi fick helt enkelt börja med en sport där vi inte behövde göra något annat än att lyckas sitta kvar på en häst, styra djuret dit vi vill, samt bestämma hastighet. Hur som helst, vad nu än anledningen må vara till att vi ägnar oss åt denna galenskapens sport så är vi här nu och tänker dela med oss av både det positiva och negativa av vad vi gör. Enjoy! (Or not, vi bryr oss verkligen inte.)