Publicerat: / Fridas inlägg

Godmorgon på er!

Nu har jag äntligen lov! Alla prov är skrivna, alla inlämningar är inlämnade, såå himla skönt! Sen att jag har två prov dagen vi börjar igen är en annan femma haha. Men allt jobb betalar sig, det gör det verkligen! Är stolt över mig själv att jag orkat även fast jag velat kasta in handduken i två veckor i sträck. Har verkligen fått resultat på allt mitt slit iaf och det känns så himla bra. 
 
Ikväll ska jag träffa Amanda och grilla och fira att vi ska till Portugal om några månader (!!!). Innan det ska jag rida ut på Ante igen, men idag med Amanda och Hotten. Han var så himla fin och duktig igår! Inget krångel på hela vägen. Så nu ska jag snart dra till stallet, i finaste vårvädret!
 
En trött och svettig kille (med lite för mycket päls för strålande sol och 15 grader) efter en mysig ridtur.
/ Frida
 
 Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Vi är två tjejer som inte är riktigt som alla andra. Älska oss eller hata oss - vi skiter i vilket. OBS: vi håller på med hästar. Varför då kanske ni undrar? Ja det är en jävligt bra fråga faktiskt. Vi tycker väl om att bli trampade på, släpade över en grusplan, stå ute och frysa 6 månader om året, kasta ut pengar på ett djur som ändå inte bryr sig för att sedan bli kastade i backen när hästjäkeln får syn på något som inte vi kan se med våra mänskliga sinnen. Vi tycker väl också om att bli idiotförklarade av medelålders tanter som lärde sig rida på 1800-talet och fortfarande står fast vid dem principer som gällde då. Nej okej, vi tycker inte om något av detta, så varför vi fortfarande håller på med hästar och ridning är ett olöst mysterium. Vi var väl tvungna att ha något att göra om dagarna. Ingen av oss har särskilt bra bollsinne eller någon annan unik talang, så vi fick helt enkelt börja med en sport där vi inte behövde göra något annat än att lyckas sitta kvar på en häst, styra djuret dit vi vill, samt bestämma hastighet. Hur som helst, vad nu än anledningen må vara till att vi ägnar oss åt denna galenskapens sport så är vi här nu och tänker dela med oss av både det positiva och negativa av vad vi gör. Enjoy! (Or not, vi bryr oss verkligen inte.)