Publicerat: / Amandas inlägg

Krångelfri och härlig uteritt


Min helg har varit väldigt bra! I lördags kom Frida hem till mig och vi grillade lite. Träffade även några andra också och badade badtunna. 

Idag har jag flängt både hit och dit, bland annat till stallet såklart. Red ut på Hotten med Frida och Ante. Det blev en väldigt rolig uteritt utan något krångel. Det brukar kunna bli rätt mycket sådant med kombinationen Hotten/Ante. Dom har lite dåligt inflytande på varandra dom där killarna. Påhittiga båda två, och det utnyttjar dom gärna till max när dom är tillsammans. Men nu har dom skött sig väldigt bra ihop den senaste tiden! Hotten raceade på som satan i galoppen idag. Han verkade ha lika kul som jag. Lilla killen, så härligt när han är pigg och glad!


/Amanda
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Vi är två tjejer som inte är riktigt som alla andra. Älska oss eller hata oss - vi skiter i vilket. OBS: vi håller på med hästar. Varför då kanske ni undrar? Ja det är en jävligt bra fråga faktiskt. Vi tycker väl om att bli trampade på, släpade över en grusplan, stå ute och frysa 6 månader om året, kasta ut pengar på ett djur som ändå inte bryr sig för att sedan bli kastade i backen när hästjäkeln får syn på något som inte vi kan se med våra mänskliga sinnen. Vi tycker väl också om att bli idiotförklarade av medelålders tanter som lärde sig rida på 1800-talet och fortfarande står fast vid dem principer som gällde då. Nej okej, vi tycker inte om något av detta, så varför vi fortfarande håller på med hästar och ridning är ett olöst mysterium. Vi var väl tvungna att ha något att göra om dagarna. Ingen av oss har särskilt bra bollsinne eller någon annan unik talang, så vi fick helt enkelt börja med en sport där vi inte behövde göra något annat än att lyckas sitta kvar på en häst, styra djuret dit vi vill, samt bestämma hastighet. Hur som helst, vad nu än anledningen må vara till att vi ägnar oss åt denna galenskapens sport så är vi här nu och tänker dela med oss av både det positiva och negativa av vad vi gör. Enjoy! (Or not, vi bryr oss verkligen inte.)