Publicerat: / Amandas inlägg

Uppe på Divino igen


Hur har eran fredag varit? Själv har jag varit på studiebesök på en folkhögskola och kollat in Fritidsledarutbildningen där, strecktittat 13 reasons why som verkar vara den nya serien som alla tittar på, och avslutningsvis varit i stallet och ridit Divino.
Han skötte sig jättebra idag och det blev inga okontrollerade galopper som förra gången. Sist jag red honom stack han ju med mig hem till stallet, men idag blev det inga tokigheter som tur var. Det kommer nog ta några ridturer innan jag känner mig helt trygg på honom igen eftersom jag är lite fjantig med sånt där, men jag gillar verkligen att rida honom. Han är ju en jättego kille egentligen, det blev bara lite fel sist.

Nu ska jag sova, ska upp tidigt till stallet imorn och rida ut på Hotten med Frida och Ante. God natt!


/Amanda
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Vi är två tjejer som inte är riktigt som alla andra. Älska oss eller hata oss - vi skiter i vilket. OBS: vi håller på med hästar. Varför då kanske ni undrar? Ja det är en jävligt bra fråga faktiskt. Vi tycker väl om att bli trampade på, släpade över en grusplan, stå ute och frysa 6 månader om året, kasta ut pengar på ett djur som ändå inte bryr sig för att sedan bli kastade i backen när hästjäkeln får syn på något som inte vi kan se med våra mänskliga sinnen. Vi tycker väl också om att bli idiotförklarade av medelålders tanter som lärde sig rida på 1800-talet och fortfarande står fast vid dem principer som gällde då. Nej okej, vi tycker inte om något av detta, så varför vi fortfarande håller på med hästar och ridning är ett olöst mysterium. Vi var väl tvungna att ha något att göra om dagarna. Ingen av oss har särskilt bra bollsinne eller någon annan unik talang, så vi fick helt enkelt börja med en sport där vi inte behövde göra något annat än att lyckas sitta kvar på en häst, styra djuret dit vi vill, samt bestämma hastighet. Hur som helst, vad nu än anledningen må vara till att vi ägnar oss åt denna galenskapens sport så är vi här nu och tänker dela med oss av både det positiva och negativa av vad vi gör. Enjoy! (Or not, vi bryr oss verkligen inte.)