Publicerat: / Amandas inlägg

Kolla in min snygging till ponny!!


Alltså hur fin var han inte idag?! 


/Amanda


Publicerat: / Fridas inlägg

Bästa Ante

Hej på er!


Vad orättvist det är att loven ska gå så himla fort. Vill vara ledig ännu mera! Vilket fall som helst har jag haft ett toppenbra lov med många timmar spenderade i stallet <3

Idag fick Ante rida på ridbanan en sväng. Jättefin var han! Redan från början hade jag en bra känsla och jag slapp jobba fram det. Han var mjuk och fin och framför allt väldigt taggad på att göra rätt. Han är så fantastiskt fin när han verkligen anstränger sig! Galopperat har vi också gjort idag igen, flera gånger på rad blev det rätt! Åå så duktig han var, det här kan jag nog leva på länge! <3


Vår första galoppbild, visst är han snygg??! 

/ Frida


Publicerat: / Amandas inlägg

Örebro med Fridis


Hade en toppeneftermiddag/kväll i Örebro igår med Frida. Hängde med när hon fixade sina fransar, gick på stan, samt åt en massa gott och onyttigt. Kan inte bli så mycket bättre! 
Jag trodde dock vi hamnade mitt i ett gängbråk när vi satt inne på McDonalds och åt glass. Några tjejer började skrika åt varandra och typ sparka omkring sig och någon spottade på en utav dom. Haha, jag blev rädd och var i princip beredd på att ta min glass och springa. Den som sa att människor är rovdjur har aldrig träffat mig. 

Blev inget stall igår, men om några timmar ska jag ut dit och äntligen prova nya sadeln ordentligt. Försökte göra det i förrgår men hade ingen sadelgjord som passade. Idag har jag med mig en kortare. 
Efter stallet blir det brandvaktsjobb igen.

Världens bästa 💕


/Amanda