Publicerat: / Fridas inlägg

Bästa lov <3

Hej!
 
Ingen söndagsångest här, för jag har en heel vecka ledigt. Äntligen! Älskar verkligen att vara ledig, njuter av varje minut. Hade en jättemysig kväll igår med Amanda, var välbehövligt att bara skratta och prata om allt och inget! 
 
Idag fick jag följa med Fredrik på trav eftersom det var Meyla som skulle springa montékval. Underbar häst verkligen, hur snäll och go som helst. Jag som alltid brukar fastna för valacker..? Iaf så blev hon godkänd och kom med bra marginal först (inte för att det egentligen spelar någon roll, ville bara understrycka för att jag tyckte att hon var bäst och kan inte styrka min åsikt med någon proffsig analys eftersom jag inte kan någonting om trav). Var väldigt roligt att följa med och se henne in action!
 
Nu ska jag kolla igenom mitt idrottsarbete och jobba lite med företagsekonomi. Förutom det blir kvällen lugn för imorgon ska jag infinna mig i stallet vid 8-9 tiden för att hjälpa till hela dagen. Tänk om livet vore så här kul jämt? 
 
 
/ Frida


Postat av: Gabriella

Håller med, tänk om man bara fick hålla på med hästar :D Och fin blogg, kolla gärna in min!

2017-02-20 @ 23:05:49
http://nouw.com/gabriellasvensson

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Vi är två tjejer som inte är riktigt som alla andra. Älska oss eller hata oss - vi skiter i vilket. OBS: vi håller på med hästar. Varför då kanske ni undrar? Ja det är en jävligt bra fråga faktiskt. Vi tycker väl om att bli trampade på, släpade över en grusplan, stå ute och frysa 6 månader om året, kasta ut pengar på ett djur som ändå inte bryr sig för att sedan bli kastade i backen när hästjäkeln får syn på något som inte vi kan se med våra mänskliga sinnen. Vi tycker väl också om att bli idiotförklarade av medelålders tanter som lärde sig rida på 1800-talet och fortfarande står fast vid dem principer som gällde då. Nej okej, vi tycker inte om något av detta, så varför vi fortfarande håller på med hästar och ridning är ett olöst mysterium. Vi var väl tvungna att ha något att göra om dagarna. Ingen av oss har särskilt bra bollsinne eller någon annan unik talang, så vi fick helt enkelt börja med en sport där vi inte behövde göra något annat än att lyckas sitta kvar på en häst, styra djuret dit vi vill, samt bestämma hastighet. Hur som helst, vad nu än anledningen må vara till att vi ägnar oss åt denna galenskapens sport så är vi här nu och tänker dela med oss av både det positiva och negativa av vad vi gör. Enjoy! (Or not, vi bryr oss verkligen inte.)