Publicerat: / Amandas inlägg

Duktiga hästar idag också!


Ligger och kollar några avsnitt av Vampire diaries nu. En av mina absoluta favoritserier. Slutade kolla på den för ett tag sedan då jag tyckte att den tappade allt helt och hållet, men nu har den tagit sig upp på topplistan igen och jag är lite ledsen över att detta är sista säsongen någonsin. Första serien som jag blev sådär riktigt fast i. 

Ska försöka sova strax så jag orkar upp i tid imorgon. Det blir att åka till stallet redan vid 9 för att fixa vatten och sånt, samt tömköra Hotten. På eftermiddagen när Frida slutat skolan ska vi nämligen ta bussen in till Örebro en sväng. Ska bli roligt! 

Idag red vi två vändor på travbanan på Ante och Hotten. Det gick finfint idag också med duktiga, skötsamma hästar! Hotten var inte riktigt lika på hugget som igår, men hängde ändå med. Dock i rätt gångart denna gången, haha. Han förtjänar verkligen att ta det lite lugnare imorgon utan ryttare på ryggen.

En liten fjant med en rosa rosett i pannan.


/Amanda
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Vi är två tjejer som inte är riktigt som alla andra. Älska oss eller hata oss - vi skiter i vilket. OBS: vi håller på med hästar. Varför då kanske ni undrar? Ja det är en jävligt bra fråga faktiskt. Vi tycker väl om att bli trampade på, släpade över en grusplan, stå ute och frysa 6 månader om året, kasta ut pengar på ett djur som ändå inte bryr sig för att sedan bli kastade i backen när hästjäkeln får syn på något som inte vi kan se med våra mänskliga sinnen. Vi tycker väl också om att bli idiotförklarade av medelålders tanter som lärde sig rida på 1800-talet och fortfarande står fast vid dem principer som gällde då. Nej okej, vi tycker inte om något av detta, så varför vi fortfarande håller på med hästar och ridning är ett olöst mysterium. Vi var väl tvungna att ha något att göra om dagarna. Ingen av oss har särskilt bra bollsinne eller någon annan unik talang, så vi fick helt enkelt börja med en sport där vi inte behövde göra något annat än att lyckas sitta kvar på en häst, styra djuret dit vi vill, samt bestämma hastighet. Hur som helst, vad nu än anledningen må vara till att vi ägnar oss åt denna galenskapens sport så är vi här nu och tänker dela med oss av både det positiva och negativa av vad vi gör. Enjoy! (Or not, vi bryr oss verkligen inte.)