Publicerat: / Fridas inlägg

Fiina hästar <3

Hej på er, det var länge sen! ;)
 
Har ridit två superfina hästar idag. Red först Meyla, som jag aldrig ridit tidigare. Hon var inte direkt riden innan men det var inga större problem utan hon fann sig i situationen direkt. Tyckte hon blev väldigt fin i slutet och tycker överlag att hon var väldigt charmig! Älskar hästar som bara finner sig och gör sitt bästa och det gjorde hon verkligen. Inget krångel trots att hon inte förstod precis vad jag menade hela tiden. Å imorgon ska jag få rida henne igen, ska bli jätteroligt! 
 
Efter det red Amanda och jag ut med Hotten och Ante. Även Ante skötte sig jättebra (tror han försökte kompensera för vårt tidigare katastrof-pass i veckan) och var hur fin som helst även fast han inte blivit riden på ett tag. Misstänker att han har tjuvtränat i hagen de här veckorna på att göra slutna för idag stilade han som satan med det! Så länge jag skötte mitt så gjorde han rätt. Traven var också superfin och vi passade på att träna övergångar när Hotten (med typ hälften så korta ben, därav har vi lite svårt att hålla oss i trav hela tiden) travade framför. Alltså ååå så fin han var idag, kan inte tacka honom nog för dagens ridkänsla! 
 
Känner mig riktigt glad och tacksam att jag fått rida två väldigt fina hästar idag! Så med fulladdade batterier från stallet har jag nu hjälpt mamma att måla lite, börjat plugga fysik och snart ska jag börja med mitt idrottsarbete. Efter det planerar jag inte att röra mig så mycket längre tror jag, känner mig faktiskt lite slut i kroppen.
 
Meyla idag, visst är hon fin!?
 
/ FridaKommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Vi är två tjejer som inte är riktigt som alla andra. Älska oss eller hata oss - vi skiter i vilket. OBS: vi håller på med hästar. Varför då kanske ni undrar? Ja det är en jävligt bra fråga faktiskt. Vi tycker väl om att bli trampade på, släpade över en grusplan, stå ute och frysa 6 månader om året, kasta ut pengar på ett djur som ändå inte bryr sig för att sedan bli kastade i backen när hästjäkeln får syn på något som inte vi kan se med våra mänskliga sinnen. Vi tycker väl också om att bli idiotförklarade av medelålders tanter som lärde sig rida på 1800-talet och fortfarande står fast vid dem principer som gällde då. Nej okej, vi tycker inte om något av detta, så varför vi fortfarande håller på med hästar och ridning är ett olöst mysterium. Vi var väl tvungna att ha något att göra om dagarna. Ingen av oss har särskilt bra bollsinne eller någon annan unik talang, så vi fick helt enkelt börja med en sport där vi inte behövde göra något annat än att lyckas sitta kvar på en häst, styra djuret dit vi vill, samt bestämma hastighet. Hur som helst, vad nu än anledningen må vara till att vi ägnar oss åt denna galenskapens sport så är vi här nu och tänker dela med oss av både det positiva och negativa av vad vi gör. Enjoy! (Or not, vi bryr oss verkligen inte.)