Publicerat: / Amandas inlägg

Gårdagen


Glömde av bloggen lite igår. Hade en superbra dag som startade i stallet där jag tömkörde Hotten en liten stund på ridbanan. Underlaget var inte toppen direkt så jag höll inte på så länge och tog det väldigt lugnt.

Efter stallet blev det en busstur till Örebro med Frida efter hon slutat skolan. Spenderade då resterande delen av dagen med att gå på stan med min finaste bästis, äta, skratta åt allt och ingenting, och så avslutade vi med en fika på Espresso House. Det blev en riktigt bra dag som fick mig på himla bra humör! 

Idag blev det bara en snabbvisit i stallet för att göra det allra viktigaste så som fylla vatten, städa upp höet runt höhäcken, kolla igenom hästen och såklart pussa lite på honom. Han stod och halvsov när jag kom och var väl inte jätteintresserad av att snacka med mig, så det passade bra med en vilodag. Imorgon får vi se om det finns någonstans att ta vägen med min barfotahäst utan broddar på fötterna.. Jag ska i alla fall få rida Divino, så det blir roligt!


/Amanda
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Vi är två tjejer som inte är riktigt som alla andra. Älska oss eller hata oss - vi skiter i vilket. OBS: vi håller på med hästar. Varför då kanske ni undrar? Ja det är en jävligt bra fråga faktiskt. Vi tycker väl om att bli trampade på, släpade över en grusplan, stå ute och frysa 6 månader om året, kasta ut pengar på ett djur som ändå inte bryr sig för att sedan bli kastade i backen när hästjäkeln får syn på något som inte vi kan se med våra mänskliga sinnen. Vi tycker väl också om att bli idiotförklarade av medelålders tanter som lärde sig rida på 1800-talet och fortfarande står fast vid dem principer som gällde då. Nej okej, vi tycker inte om något av detta, så varför vi fortfarande håller på med hästar och ridning är ett olöst mysterium. Vi var väl tvungna att ha något att göra om dagarna. Ingen av oss har särskilt bra bollsinne eller någon annan unik talang, så vi fick helt enkelt börja med en sport där vi inte behövde göra något annat än att lyckas sitta kvar på en häst, styra djuret dit vi vill, samt bestämma hastighet. Hur som helst, vad nu än anledningen må vara till att vi ägnar oss åt denna galenskapens sport så är vi här nu och tänker dela med oss av både det positiva och negativa av vad vi gör. Enjoy! (Or not, vi bryr oss verkligen inte.)