Publicerat: / Amandas inlägg

Hallå från sjukstugan!


Vaknade inte förrän halv 11 idag och somnade ändå relativt tidigt. Sov helt sjukt tungt inatt. Men sen mår jag inte särskilt bra så behövde väl en del sömn för att kurera mig. Känner mig fortfarande halvdöd och har inte gjort något annat idag än att kolla Vampire diaries, ätit och druckit milkshake. Jag är inte direkt på topp nu.
Ska ut till stallet en liten sväng i alla fall och checka läget + fixa allt i hagen och ligghallen. Får väl se om jag känner mig piggare och orkar göra något med Hotten, eller om ens underlaget tillåter det. Imorgon åker nog kameran med så kanske det kommer lite nya bilder!


/Amanda
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Vi är två tjejer som inte är riktigt som alla andra. Älska oss eller hata oss - vi skiter i vilket. OBS: vi håller på med hästar. Varför då kanske ni undrar? Ja det är en jävligt bra fråga faktiskt. Vi tycker väl om att bli trampade på, släpade över en grusplan, stå ute och frysa 6 månader om året, kasta ut pengar på ett djur som ändå inte bryr sig för att sedan bli kastade i backen när hästjäkeln får syn på något som inte vi kan se med våra mänskliga sinnen. Vi tycker väl också om att bli idiotförklarade av medelålders tanter som lärde sig rida på 1800-talet och fortfarande står fast vid dem principer som gällde då. Nej okej, vi tycker inte om något av detta, så varför vi fortfarande håller på med hästar och ridning är ett olöst mysterium. Vi var väl tvungna att ha något att göra om dagarna. Ingen av oss har särskilt bra bollsinne eller någon annan unik talang, så vi fick helt enkelt börja med en sport där vi inte behövde göra något annat än att lyckas sitta kvar på en häst, styra djuret dit vi vill, samt bestämma hastighet. Hur som helst, vad nu än anledningen må vara till att vi ägnar oss åt denna galenskapens sport så är vi här nu och tänker dela med oss av både det positiva och negativa av vad vi gör. Enjoy! (Or not, vi bryr oss verkligen inte.)