Publicerat: / Amandas inlägg

Örebro med Fridis


Hade en toppeneftermiddag/kväll i Örebro igår med Frida. Hängde med när hon fixade sina fransar, gick på stan, samt åt en massa gott och onyttigt. Kan inte bli så mycket bättre! 
Jag trodde dock vi hamnade mitt i ett gängbråk när vi satt inne på McDonalds och åt glass. Några tjejer började skrika åt varandra och typ sparka omkring sig och någon spottade på en utav dom. Haha, jag blev rädd och var i princip beredd på att ta min glass och springa. Den som sa att människor är rovdjur har aldrig träffat mig. 

Blev inget stall igår, men om några timmar ska jag ut dit och äntligen prova nya sadeln ordentligt. Försökte göra det i förrgår men hade ingen sadelgjord som passade. Idag har jag med mig en kortare. 
Efter stallet blir det brandvaktsjobb igen.

Världens bästa 💕


/Amanda
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Vi är två tjejer som inte är riktigt som alla andra. Älska oss eller hata oss - vi skiter i vilket. OBS: vi håller på med hästar. Varför då kanske ni undrar? Ja det är en jävligt bra fråga faktiskt. Vi tycker väl om att bli trampade på, släpade över en grusplan, stå ute och frysa 6 månader om året, kasta ut pengar på ett djur som ändå inte bryr sig för att sedan bli kastade i backen när hästjäkeln får syn på något som inte vi kan se med våra mänskliga sinnen. Vi tycker väl också om att bli idiotförklarade av medelålders tanter som lärde sig rida på 1800-talet och fortfarande står fast vid dem principer som gällde då. Nej okej, vi tycker inte om något av detta, så varför vi fortfarande håller på med hästar och ridning är ett olöst mysterium. Vi var väl tvungna att ha något att göra om dagarna. Ingen av oss har särskilt bra bollsinne eller någon annan unik talang, så vi fick helt enkelt börja med en sport där vi inte behövde göra något annat än att lyckas sitta kvar på en häst, styra djuret dit vi vill, samt bestämma hastighet. Hur som helst, vad nu än anledningen må vara till att vi ägnar oss åt denna galenskapens sport så är vi här nu och tänker dela med oss av både det positiva och negativa av vad vi gör. Enjoy! (Or not, vi bryr oss verkligen inte.)