Publicerat: / Amandas inlägg

Rastlös


Det blev mest bara gos med Hotten idag och så filade jag litegrann på hovarna också. Imorgon däremot tänkte jag klä på honom en snygg, orange outfit och skritta lite på något gärde. Tar även med kameran så Frida får fota oss lite. 

I helgen händer det inte speciellt mycket. Jag har huset för mig själv ikväll vilket jag tycker är rätt skönt faktiskt. Imorgon blir det stallet och 8-årskalas för min brors ena son. Annars blir det en väldigt lugn och händelselös helg. Lite tråkigt eftersom jag är en aning rastlös för tillfället och gärna hade hittat på något mer än att vara i stallet.


/Amanda
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Vi är två tjejer som inte är riktigt som alla andra. Älska oss eller hata oss - vi skiter i vilket. OBS: vi håller på med hästar. Varför då kanske ni undrar? Ja det är en jävligt bra fråga faktiskt. Vi tycker väl om att bli trampade på, släpade över en grusplan, stå ute och frysa 6 månader om året, kasta ut pengar på ett djur som ändå inte bryr sig för att sedan bli kastade i backen när hästjäkeln får syn på något som inte vi kan se med våra mänskliga sinnen. Vi tycker väl också om att bli idiotförklarade av medelålders tanter som lärde sig rida på 1800-talet och fortfarande står fast vid dem principer som gällde då. Nej okej, vi tycker inte om något av detta, så varför vi fortfarande håller på med hästar och ridning är ett olöst mysterium. Vi var väl tvungna att ha något att göra om dagarna. Ingen av oss har särskilt bra bollsinne eller någon annan unik talang, så vi fick helt enkelt börja med en sport där vi inte behövde göra något annat än att lyckas sitta kvar på en häst, styra djuret dit vi vill, samt bestämma hastighet. Hur som helst, vad nu än anledningen må vara till att vi ägnar oss åt denna galenskapens sport så är vi här nu och tänker dela med oss av både det positiva och negativa av vad vi gör. Enjoy! (Or not, vi bryr oss verkligen inte.)