Publicerat: / Amandas inlägg

Rosa!!


Jag fick hem ett par riktigt snygga ceriserosa benlindor på posten idag. Så nu har vi matchande lindor till det rosa schabraket från Starrider som även är mitt absoluta favoritschabrak. Självklart kunde jag inte låta bli att inviga benlindorna redan idag, så jag slängde på hela outfiten i ceriserosa. 
Gud, så snygg han kommer vara i den outfiten när vinterpälsen fallit av och tjockismagen tränats bort!
Han var rätt söt i det nu med, men det blir ju inte samma sak när han är en liten fluffboll, haha. 

Vi red en sväng på ett gärde först, men eftersom lilla hästen började pipa och hoppa så blev jag lite feg och vi förflyttade oss till ridbanan efter en stund där Frida och Ante höll hus. När vi kom dit blev han istället lite seg, vilket han blir ibland när vi rider samtidigt som andra hästar på ridbanan. Men han skötte sig i alla fall och kändes riktigt fin stundtals!
Han var inte lika hård i munnen som han varit ett tag nu när han inte blivit riden så mycket. Han är dock fortfarande inte särskilt mjuk för skänkeln, men det kommer också tillbaka så småningom. Det blir såhär när han står för länge utan att bli riden, då är det som att han glömmer bort allt han kan. Han är väldigt bekväm helt enkelt och utför helst bara minsta möjliga prestation. Speciellt nu när han fått gå och lata sig så mycket så vill han inte göra något ansträngande. 


/Amanda
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Vi är två tjejer som inte är riktigt som alla andra. Älska oss eller hata oss - vi skiter i vilket. OBS: vi håller på med hästar. Varför då kanske ni undrar? Ja det är en jävligt bra fråga faktiskt. Vi tycker väl om att bli trampade på, släpade över en grusplan, stå ute och frysa 6 månader om året, kasta ut pengar på ett djur som ändå inte bryr sig för att sedan bli kastade i backen när hästjäkeln får syn på något som inte vi kan se med våra mänskliga sinnen. Vi tycker väl också om att bli idiotförklarade av medelålders tanter som lärde sig rida på 1800-talet och fortfarande står fast vid dem principer som gällde då. Nej okej, vi tycker inte om något av detta, så varför vi fortfarande håller på med hästar och ridning är ett olöst mysterium. Vi var väl tvungna att ha något att göra om dagarna. Ingen av oss har särskilt bra bollsinne eller någon annan unik talang, så vi fick helt enkelt börja med en sport där vi inte behövde göra något annat än att lyckas sitta kvar på en häst, styra djuret dit vi vill, samt bestämma hastighet. Hur som helst, vad nu än anledningen må vara till att vi ägnar oss åt denna galenskapens sport så är vi här nu och tänker dela med oss av både det positiva och negativa av vad vi gör. Enjoy! (Or not, vi bryr oss verkligen inte.)