Publicerat: / Amandas inlägg

Saknaaar!

 
Saknar att vara igång ordentligt med ridningen! Hotten är i dålig kondition, magen är rund som en boll, och jag är också väldigt ringrostig nu efter vintern. Men snart har vi bättre förutsättningar igen bara vädret stabiliserar sig och våren kommer för att stanna. Iår får jag införskaffa en uppsättning nya barfotaboots med broddar i så vi kan hålla igång även under vintern.
Jag har även tänkt på att försöka få ut någon tränare till stallet i sommar. Skulle vilja känna att man tar sig framåt istället för att bara trampa på själv på samma ställe som det lätt blir när man ridit samma häst i flera år och utan en regelbunden tränare. Jag var ju med på en träning senast i somras för en tränare i förra stallet och det är vääldigt givande att få feedback och tips. Den träningen lyfte mitt självförtroende i ridningen en aning och det kunde jag leva på i flera veckor sen.
Sen är ju Hotten gammal och jag har inga höga mål med honom som jag känner att vi måste nå, men jag vill utveckla min ridning igen och få tips som hjälper mig att rida honom på ett bra sätt i vardagen.
 
Infogar några ridbilder som jag hittade på oss:
 
 
/AmandaKommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Vi är två tjejer som inte är riktigt som alla andra. Älska oss eller hata oss - vi skiter i vilket. OBS: vi håller på med hästar. Varför då kanske ni undrar? Ja det är en jävligt bra fråga faktiskt. Vi tycker väl om att bli trampade på, släpade över en grusplan, stå ute och frysa 6 månader om året, kasta ut pengar på ett djur som ändå inte bryr sig för att sedan bli kastade i backen när hästjäkeln får syn på något som inte vi kan se med våra mänskliga sinnen. Vi tycker väl också om att bli idiotförklarade av medelålders tanter som lärde sig rida på 1800-talet och fortfarande står fast vid dem principer som gällde då. Nej okej, vi tycker inte om något av detta, så varför vi fortfarande håller på med hästar och ridning är ett olöst mysterium. Vi var väl tvungna att ha något att göra om dagarna. Ingen av oss har särskilt bra bollsinne eller någon annan unik talang, så vi fick helt enkelt börja med en sport där vi inte behövde göra något annat än att lyckas sitta kvar på en häst, styra djuret dit vi vill, samt bestämma hastighet. Hur som helst, vad nu än anledningen må vara till att vi ägnar oss åt denna galenskapens sport så är vi här nu och tänker dela med oss av både det positiva och negativa av vad vi gör. Enjoy! (Or not, vi bryr oss verkligen inte.)