Publicerat: / Amandas inlägg

Två fina killar


Idag har jag ridit två hästar. Började med en uteritt på Divino i sällskap av Frida och Amour. Blev bara en skritt-tur men det var mysigt att rida ut på en trevlig häst med bästa vännen. Älskar sådan vardagslyx ❤️

Efter uteritten tog jag in min Hotten och gjorde i ordning honom för att rida lite på travbanan. Tyvärr hann det bli mörkt innan vi hann komma ut, men det kändes bra att sitta på hans rygg igen efter så lång tid. Minus att han var lite spänd och sprang omkring med huvudet uppe bland molnen typ och var väldigt lättdistraherad. Det är iofs inte särskilt konstigt om han är både spänd och stel efter att han stått så länge utan att göra något. Så han är ursäktad för idag åtminstone att han inte kunde göra annat än att springa rakt fram. Han var i alla fall pigg och glad, och protesterade inte det minsta trots att det är lite tråkigt att bara vända fram och tillbaka på en ända sträcka.
Ser fram emot att rida eller motionera honom på annat sätt imorgon igen. Jag har inte bestämt än om det blir tömkörning eller ridning. Oavsett så är det såå kul att äntligen kunna göra något annat än bara borsta och gosa!


/Amanda


Publicerat: / Amandas inlägg

Effektiv


Hej hej! Idag har jag varit ganska effektiv faktiskt. Har städat en hel del vilket annars händer cirka en gång i kvartalet. Nej, jag skojar inte ens.. Städar ytterst sällan. Men idag blev det riktig fart på mig, mestadels för att jag försökte hitta mitt borttappade Visa-kort dock. Jag hittade kortet och fick städat både i mitt rum och i garderoben där jag har mina stallkläder, så det var ju lyckat.
Har även pluggat lite körkortsteori och kollat på Supernatural. Ska strax ut till stallet också för att sedan slå mig ner med teoriböckerna igen när jag kommit hem. Är sugen på kladdkaka så ska nog baka en så jag blir lite mer motiverad till att fortsätta plugga. Socker är ens bästa vän vid pluggande.

Imorgon ska Frida ut till stallet också så då blir det uteritt med henne och Amour, och jag fick lov att låna Divino igen. Jättesnällt att både Frida och jag får chansen att rida andra hästar på gården. Så roligt!


/Amanda


Publicerat: / Amandas inlägg

3 bilder från idag