Publicerat: / Amandas inlägg

Effektiv


Hej hej! Idag har jag varit ganska effektiv faktiskt. Har städat en hel del vilket annars händer cirka en gång i kvartalet. Nej, jag skojar inte ens.. Städar ytterst sällan. Men idag blev det riktig fart på mig, mestadels för att jag försökte hitta mitt borttappade Visa-kort dock. Jag hittade kortet och fick städat både i mitt rum och i garderoben där jag har mina stallkläder, så det var ju lyckat.
Har även pluggat lite körkortsteori och kollat på Supernatural. Ska strax ut till stallet också för att sedan slå mig ner med teoriböckerna igen när jag kommit hem. Är sugen på kladdkaka så ska nog baka en så jag blir lite mer motiverad till att fortsätta plugga. Socker är ens bästa vän vid pluggande.

Imorgon ska Frida ut till stallet också så då blir det uteritt med henne och Amour, och jag fick lov att låna Divino igen. Jättesnällt att både Frida och jag får chansen att rida andra hästar på gården. Så roligt!


/Amanda
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Vi är två tjejer som inte är riktigt som alla andra. Älska oss eller hata oss - vi skiter i vilket. OBS: vi håller på med hästar. Varför då kanske ni undrar? Ja det är en jävligt bra fråga faktiskt. Vi tycker väl om att bli trampade på, släpade över en grusplan, stå ute och frysa 6 månader om året, kasta ut pengar på ett djur som ändå inte bryr sig för att sedan bli kastade i backen när hästjäkeln får syn på något som inte vi kan se med våra mänskliga sinnen. Vi tycker väl också om att bli idiotförklarade av medelålders tanter som lärde sig rida på 1800-talet och fortfarande står fast vid dem principer som gällde då. Nej okej, vi tycker inte om något av detta, så varför vi fortfarande håller på med hästar och ridning är ett olöst mysterium. Vi var väl tvungna att ha något att göra om dagarna. Ingen av oss har särskilt bra bollsinne eller någon annan unik talang, så vi fick helt enkelt börja med en sport där vi inte behövde göra något annat än att lyckas sitta kvar på en häst, styra djuret dit vi vill, samt bestämma hastighet. Hur som helst, vad nu än anledningen må vara till att vi ägnar oss åt denna galenskapens sport så är vi här nu och tänker dela med oss av både det positiva och negativa av vad vi gör. Enjoy! (Or not, vi bryr oss verkligen inte.)