Publicerat: / Amandas inlägg

Fredagsmys med hästen


Blev lite sen uppdatering av bloggen idag pga att jag inte varit hemma särskilt mycket.
Först cyklade jag iväg till jobbcoachen på förmiddagen, sedan cyklade Frida och jag till stallet när hon slutat skolan. Mycket cyklande med andra ord. Jobbigt för mig som fått så dålig kondition nu. 
Direkt efter stallet åkte jag hem till Eleonore där vi åt mat och umgicks. Lilla Enya blev så glad över att jag kom på besök att hon sjöng en sång om mig och pratade med/om mig hela tiden, haha ❤️ 

Underlaget var dåligt ute vid stallet precis som alla andra dagar den senaste tiden så vi red inte. Istället hade vi fredagsmys med Hotten lös inne i stallet. Han fick vandra omkring hur han ville där inne medan vi åt chips och drack cola. Han fick en banan och fick smaka liiite Cola. Så mysigt att umgås med hästarna på det här viset, att blanda in dom i våra aktiviter och bara hänga med dom. Känns som att man blir lite mer kompisar då liksom. 

Var tvungen att ta med en bild på söta Ester också, Eleonores hund. Den där hunden kan vara hur jobbig som helst, men hennes puppy eyes är verkligen svåra att motstå. 


/Amanda
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Vi är två tjejer som inte är riktigt som alla andra. Älska oss eller hata oss - vi skiter i vilket. OBS: vi håller på med hästar. Varför då kanske ni undrar? Ja det är en jävligt bra fråga faktiskt. Vi tycker väl om att bli trampade på, släpade över en grusplan, stå ute och frysa 6 månader om året, kasta ut pengar på ett djur som ändå inte bryr sig för att sedan bli kastade i backen när hästjäkeln får syn på något som inte vi kan se med våra mänskliga sinnen. Vi tycker väl också om att bli idiotförklarade av medelålders tanter som lärde sig rida på 1800-talet och fortfarande står fast vid dem principer som gällde då. Nej okej, vi tycker inte om något av detta, så varför vi fortfarande håller på med hästar och ridning är ett olöst mysterium. Vi var väl tvungna att ha något att göra om dagarna. Ingen av oss har särskilt bra bollsinne eller någon annan unik talang, så vi fick helt enkelt börja med en sport där vi inte behövde göra något annat än att lyckas sitta kvar på en häst, styra djuret dit vi vill, samt bestämma hastighet. Hur som helst, vad nu än anledningen må vara till att vi ägnar oss åt denna galenskapens sport så är vi här nu och tänker dela med oss av både det positiva och negativa av vad vi gör. Enjoy! (Or not, vi bryr oss verkligen inte.)