Publicerat: / Amandas inlägg

Två fina killar


Idag har jag ridit två hästar. Började med en uteritt på Divino i sällskap av Frida och Amour. Blev bara en skritt-tur men det var mysigt att rida ut på en trevlig häst med bästa vännen. Älskar sådan vardagslyx ❤️

Efter uteritten tog jag in min Hotten och gjorde i ordning honom för att rida lite på travbanan. Tyvärr hann det bli mörkt innan vi hann komma ut, men det kändes bra att sitta på hans rygg igen efter så lång tid. Minus att han var lite spänd och sprang omkring med huvudet uppe bland molnen typ och var väldigt lättdistraherad. Det är iofs inte särskilt konstigt om han är både spänd och stel efter att han stått så länge utan att göra något. Så han är ursäktad för idag åtminstone att han inte kunde göra annat än att springa rakt fram. Han var i alla fall pigg och glad, och protesterade inte det minsta trots att det är lite tråkigt att bara vända fram och tillbaka på en ända sträcka.
Ser fram emot att rida eller motionera honom på annat sätt imorgon igen. Jag har inte bestämt än om det blir tömkörning eller ridning. Oavsett så är det såå kul att äntligen kunna göra något annat än bara borsta och gosa!


/Amanda
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Vi är två tjejer som inte är riktigt som alla andra. Älska oss eller hata oss - vi skiter i vilket. OBS: vi håller på med hästar. Varför då kanske ni undrar? Ja det är en jävligt bra fråga faktiskt. Vi tycker väl om att bli trampade på, släpade över en grusplan, stå ute och frysa 6 månader om året, kasta ut pengar på ett djur som ändå inte bryr sig för att sedan bli kastade i backen när hästjäkeln får syn på något som inte vi kan se med våra mänskliga sinnen. Vi tycker väl också om att bli idiotförklarade av medelålders tanter som lärde sig rida på 1800-talet och fortfarande står fast vid dem principer som gällde då. Nej okej, vi tycker inte om något av detta, så varför vi fortfarande håller på med hästar och ridning är ett olöst mysterium. Vi var väl tvungna att ha något att göra om dagarna. Ingen av oss har särskilt bra bollsinne eller någon annan unik talang, så vi fick helt enkelt börja med en sport där vi inte behövde göra något annat än att lyckas sitta kvar på en häst, styra djuret dit vi vill, samt bestämma hastighet. Hur som helst, vad nu än anledningen må vara till att vi ägnar oss åt denna galenskapens sport så är vi här nu och tänker dela med oss av både det positiva och negativa av vad vi gör. Enjoy! (Or not, vi bryr oss verkligen inte.)