Publicerat: / Fridas inlägg

Ledig onsdag

Hej på er!

Längesen jag hade en lugn dag, men idag blev det faktiskt det på sätt å vis. Jag har kanske inte tagit det lugnt (för sånt sysslar inte jag med) men jag har åtminstone inte stressat omkring. Försöker nämligen ordna upp livet lite just nu, kliva ur sommarlovsbubblan en dag och ta beslut, planera och organisera för nästa termin. Beslutat mig för att ta deltidsjobbet på rusta, kommit på gymnasiearbetet samt startat den praktiska delen. Kollat in datum för teori med körkortet och fortsatt plugga lite på det. Sen tänkte jag se över kemislutprovet som vi inte hann med innan sommarlovet och kommer ha några veckor efter skolan börjar. Men vi får väl se hur mycket mer min hjärna orkar arbeta idag, den har ju liksom varit totalt avstängd nu i flera veckor. Är lååångt ifrån så effektiv som jag är när jag går i skolan. 

Nu tänkte jag snart ta en kort promenad för att köpa en (stor) almanacka. Tror livet kommer bli ett pussel igen om några veckor och då vill jag vara förberedd.

Dagens inköp av vegansk mat, nu ni blir jag vegan på obestämd tid. Ska nämligen skriva mitt gymnasiearbete om just det. 


Kram på er, Frida.


Publicerat: / Fridas inlägg

Räknar ner till en ledig helg

Onsdag idag. Den här veckan känns megalång och jag vill inget hellre än att den ska ta slut. Jobbar 12-21 hela veckan fram tills fredag, väldigt dålig tid för en morgonpigg person som håller på med hästar. Hinner inte åka till stallet innan så därför blir det så att vi åker dit på kvällen. 


I helgen dock är jag helt ledig och ska med till Örebrotravet på lördag och sen på kvällen ska jag på 18-års fest. Snart är det min tur förresten?! Så taggad, är ju näsan sist av alla i min kompiskrets så just räknar jag nästan dagarna tills jag fyller. Har nog inte hänt sen jag var typ 7 ;)


Bild från gårdagens barbackatur på finaste hästen <3


/ Frida


Publicerat: / Amandas inlägg

Inte helnöjd med livet för tillfället

 
Vad har jag gjort den senaste veckan då, kanske ni undrar? Jo, jag har jobbat. Jobbat, jobbat och jobbat lite till. Varit i stallet litegrann också, men annars har jobbet upptagit största delen av min tid. Förutom det har jag ändå lyckats hinna med en natt i stugan med Frida, fyllt år (och haft ångest över det), varit på stan, varit ute och ridit till kl 23, fått en megastor bula i pannan (gick in i en järnbalk på jobbet) och så har jag varit ute på en lite längre uteritt med Frida och Carita. Det är typ det jag hunnit med sedan sist jag skrev nått här.
 
Känner mig riktigt bitter över att både igår och idag behöva spendera 13 timmar i sträck på jobbet. Från 07-20, helt värdelöst. Jag får pengar, och jag har ett jobb några veckor - det är givetvis något att vara tacksam över. MEN, det är så fruktansvärt tråkigt och deppigt att lägga massa tid där som jag hade kunnat lägga på något annat. Känns helt meningslöst att tänka på att man ska jobba bort hela livet sen. Jag vill vara i Portugal och leva livet igen. Bara ta saker som dom kommer och göra precis vad som faller en in för stunden utan några tider att passa.
Köpte en tavla häromdagen med texten: "And at the end of the day your feet should be dirty, your hair messy and your eyes sparkling." Så vill jag leva igen. Jag vill leva och vara med om äventyr varje dag, inte jobba.
 
Nej, nu är det slutdeppat för mig. Slänger in lite blandade bilder från den senaste tiden här nedan. Från dom dagarna då jag faktiskt gjort något annat än varit på jobbet.
 
 
/Amanda