Publicerat: / Fridas inlägg

En ledig måndag

Hej på er!
 
Jobbat hela helgen så när alla andra avslutat sin helg känns det som jag börjar min, haha. Var välbehövligt med en lugn kväll igår, sov 9 timmar!? I torsdags sov Ylva här och vi tog en spontan tripp till Labbsand och badade mitt i natten, dagen efter skulle jag upp till stallet och motionera Ante och sen jobba till 21. Efter det kom Amanda och sov hos mig och sen lördag kväll var jag och träffade massa tjejer från klassen. Kom inte hem förrän klockan började ticka mot morgon och sen upp och jobba på söndagen igen. Så var lagomt slut igår när jag skulle till stallet efter att ha jobbat till 4. Körde Ante ändå dock (trotsade skitvädret) och han var jätteduktig som vanligt när han blir körd. 
 
Idag har jag pluggat körkort hela morgonen och tänkte forsätta med det nån timme till. Sen tänkte jag ta tag i röran i mitt rum eftersom jag i princip hoppat ur stallkläder, jobbkläder och sommartoppar. Efter det ska jag rida ut på Ante med Amanda och Hotten. Känns väldigt välbehövligt med en sån här dag <3
 
Lite smådåliga bilder, men har haft några riktigt bra dagar trots lite brist på sömn. Tänker INTE låta jobbet hindra mig, för sommarlov har jag bara en gång om året!?
/ FridaKommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Vi är två tjejer som inte är riktigt som alla andra. Älska oss eller hata oss - vi skiter i vilket. OBS: vi håller på med hästar. Varför då kanske ni undrar? Ja det är en jävligt bra fråga faktiskt. Vi tycker väl om att bli trampade på, släpade över en grusplan, stå ute och frysa 6 månader om året, kasta ut pengar på ett djur som ändå inte bryr sig för att sedan bli kastade i backen när hästjäkeln får syn på något som inte vi kan se med våra mänskliga sinnen. Vi tycker väl också om att bli idiotförklarade av medelålders tanter som lärde sig rida på 1800-talet och fortfarande står fast vid dem principer som gällde då. Nej okej, vi tycker inte om något av detta, så varför vi fortfarande håller på med hästar och ridning är ett olöst mysterium. Vi var väl tvungna att ha något att göra om dagarna. Ingen av oss har särskilt bra bollsinne eller någon annan unik talang, så vi fick helt enkelt börja med en sport där vi inte behövde göra något annat än att lyckas sitta kvar på en häst, styra djuret dit vi vill, samt bestämma hastighet. Hur som helst, vad nu än anledningen må vara till att vi ägnar oss åt denna galenskapens sport så är vi här nu och tänker dela med oss av både det positiva och negativa av vad vi gör. Enjoy! (Or not, vi bryr oss verkligen inte.)