Publicerat: / Amandas inlägg

Hann knappt hem..

 
Jag hann knappt hem från Portugal innan jag åkte iväg igen. Denna gången på en aning kortare resa. Hängde med på kryssning i torsdags med mamma, min syster och hennes familj. Frida var snäll och red Hotten på ridbanan igår och det hade gått bra. Men nu ska jag inte lämna honom något mer på ett tag. Utom dom dagarna då jag ska jobba från 07-20 i sommar... Usch, vilka jävla pass.. Tur att det är ett väldigt stillastående jobb, annars lär jag ju vara död efter 13 timmar. Hatar att jobba hela dagen så man inte har tid för något annat. 
 
Har inte varit ute i stallet ännu idag, pga att jag träffade en barndomsvän i förmiddags. Vi gick på stan en sväng och pratade ikapp om allt som hänt under den senaste tiden. Vi konstaterade även att våra liv är sååå olika för tillfället. Hon har sambo och ska bilda familj, medan jag precis kommit hem från en utlandsresa på 2 veckor med min bästa kompis. På två helt olika plan med andra ord. Men det var väldigt kul att ses och prata med henne i några timmar. Vi har trots allt känt varandra sedan sexårs och varit med om en del ihop. 
 
Det bästa med att åka på kryssning - Massa mat!!
 
/AmandaKommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Vi är två tjejer som inte är riktigt som alla andra. Älska oss eller hata oss - vi skiter i vilket. OBS: vi håller på med hästar. Varför då kanske ni undrar? Ja det är en jävligt bra fråga faktiskt. Vi tycker väl om att bli trampade på, släpade över en grusplan, stå ute och frysa 6 månader om året, kasta ut pengar på ett djur som ändå inte bryr sig för att sedan bli kastade i backen när hästjäkeln får syn på något som inte vi kan se med våra mänskliga sinnen. Vi tycker väl också om att bli idiotförklarade av medelålders tanter som lärde sig rida på 1800-talet och fortfarande står fast vid dem principer som gällde då. Nej okej, vi tycker inte om något av detta, så varför vi fortfarande håller på med hästar och ridning är ett olöst mysterium. Vi var väl tvungna att ha något att göra om dagarna. Ingen av oss har särskilt bra bollsinne eller någon annan unik talang, så vi fick helt enkelt börja med en sport där vi inte behövde göra något annat än att lyckas sitta kvar på en häst, styra djuret dit vi vill, samt bestämma hastighet. Hur som helst, vad nu än anledningen må vara till att vi ägnar oss åt denna galenskapens sport så är vi här nu och tänker dela med oss av både det positiva och negativa av vad vi gör. Enjoy! (Or not, vi bryr oss verkligen inte.)