Publicerat: / Amandas inlägg

Inte helnöjd med livet för tillfället

 
Vad har jag gjort den senaste veckan då, kanske ni undrar? Jo, jag har jobbat. Jobbat, jobbat och jobbat lite till. Varit i stallet litegrann också, men annars har jobbet upptagit största delen av min tid. Förutom det har jag ändå lyckats hinna med en natt i stugan med Frida, fyllt år (och haft ångest över det), varit på stan, varit ute och ridit till kl 23, fått en megastor bula i pannan (gick in i en järnbalk på jobbet) och så har jag varit ute på en lite längre uteritt med Frida och Carita. Det är typ det jag hunnit med sedan sist jag skrev nått här.
 
Känner mig riktigt bitter över att både igår och idag behöva spendera 13 timmar i sträck på jobbet. Från 07-20, helt värdelöst. Jag får pengar, och jag har ett jobb några veckor - det är givetvis något att vara tacksam över. MEN, det är så fruktansvärt tråkigt och deppigt att lägga massa tid där som jag hade kunnat lägga på något annat. Känns helt meningslöst att tänka på att man ska jobba bort hela livet sen. Jag vill vara i Portugal och leva livet igen. Bara ta saker som dom kommer och göra precis vad som faller en in för stunden utan några tider att passa.
Köpte en tavla häromdagen med texten: "And at the end of the day your feet should be dirty, your hair messy and your eyes sparkling." Så vill jag leva igen. Jag vill leva och vara med om äventyr varje dag, inte jobba.
 
Nej, nu är det slutdeppat för mig. Slänger in lite blandade bilder från den senaste tiden här nedan. Från dom dagarna då jag faktiskt gjort något annat än varit på jobbet.
 
 
/AmandaKommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Vi är två tjejer som inte är riktigt som alla andra. Älska oss eller hata oss - vi skiter i vilket. OBS: vi håller på med hästar. Varför då kanske ni undrar? Ja det är en jävligt bra fråga faktiskt. Vi tycker väl om att bli trampade på, släpade över en grusplan, stå ute och frysa 6 månader om året, kasta ut pengar på ett djur som ändå inte bryr sig för att sedan bli kastade i backen när hästjäkeln får syn på något som inte vi kan se med våra mänskliga sinnen. Vi tycker väl också om att bli idiotförklarade av medelålders tanter som lärde sig rida på 1800-talet och fortfarande står fast vid dem principer som gällde då. Nej okej, vi tycker inte om något av detta, så varför vi fortfarande håller på med hästar och ridning är ett olöst mysterium. Vi var väl tvungna att ha något att göra om dagarna. Ingen av oss har särskilt bra bollsinne eller någon annan unik talang, så vi fick helt enkelt börja med en sport där vi inte behövde göra något annat än att lyckas sitta kvar på en häst, styra djuret dit vi vill, samt bestämma hastighet. Hur som helst, vad nu än anledningen må vara till att vi ägnar oss åt denna galenskapens sport så är vi här nu och tänker dela med oss av både det positiva och negativa av vad vi gör. Enjoy! (Or not, vi bryr oss verkligen inte.)