Publicerat: / Amandas inlägg

Mobilbilder från Portugal

 
Nu kommer några av mina mobilbilder från Portugal. Saknar det så mycket!! Så mycket att jag redan börjat kolla på flygbiljetter dit igen... Det hjälper ju inte direkt när man följer människor där nerifrån på instagram och ser dom lägga ut bilder från ställen där vi var för bara en vecka sedan.
 
 
 

Publicerat: / Fridas inlägg

Ledig dag, å så lite bilder från livets resa

Godmorgon!

 
Sitter på en buss mot Örebro nu och ska möta upp en vän där. Hade en dag ledig när vi kom hem och efter det har jag jobbat å jobbat å jobbat. Igår hade jag dock ledigt och det var såå skönt! Hängde i stallet från klockan var två tills jag tog cykeln hem vid 7-8 tiden. Kunde rida i t-shirt, de ni?! 
 
Red ett superpass på Ante på ridbanan. Vilken känsla han bjöd på! Busigt var det och en massa (läs: glada) bocksprång blev det, men så länge han gör det av energi gör det mig inget. Han blev såå fin, lydig men het och fram på skänkeln. Precis så jag vill ha honom. Egentligen skulle han bara joggas lite lätt och stretcha ut men jag kunde inte låta bli att ta några galopper och känna lite på den ökade traven. Idag får han dock vila å sen ska han köras på fredag, känner mig taggad att fortsätta!! Han är så smidig på i princip vad vi än gör just nu, sköter sig alltid exemplariskt när vi rider ut, gör sitt absolut bästa på varje pass på ridbanan och för att inte tala om körningen då han aldrig gjort ens minsta försök till att krångla. Det är lite skillnad från i vintras när ingenting bara gick utan krångel.
 
Efter Ante tog jag en mysig skrittur på Svante tillsammans med Hotten och Amanda. Förutom alla förbannade flugor var det jättemysigt att bara skritta fram i skogen! 
 
Här är lite orelevanta men ovisade bilder från livets resa, kram.
 
 
 

/ Frida


Publicerat: / Amandas inlägg

Portugalbilder från kameran

Här kommer några av dom få bilderna jag tog med kameran under vistelsen i Portugal. Det blev mest mobilbilder tyvärr. Några bilder från när vi testade att surfa tog jag med också. Jag hade väl en del brist på talang och lyckades aldrig stå upp på brädan, utan åkte bara på mage. Läraren tyckte att jag var för långsam och sa till mig att

"The waves are not waiting for you."

Slutkommentaren efter lektionen till både mig och Frida var -

"Surfing is not for everyone."

Haha, han tyckte vi var helt hopplösa med andra ord.

Btw, älskar att Frida fick världens fulaste våtdräkt som var blå och gul, medan alla andra fick en svart.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
/Amanda