Publicerat: / Amandas inlägg

Är man sjuk får man bli bortskämd

 
 
Hotten har blivit himla bortskämd nu när han varit sjuk. Vi har köpt hö istället för hösilage, MSM som ska vara bra till det mesta och har givit god effekt på fånghästar, Happy hoof (ett foder för fånghästar) för att få i honom MSM:et, och idag har han även fått ett nytt regntäcke. Han har inte behövt täcke när han gått i lösdriften, men i hagen han går i nu finns inget skydd där han kan gå under om det börjar regna. Vill ju inte att han ska bli blöt och frysa, stackarn. Jag har ett gammalt regntäcke, men jag skulle lika gärna kunna linda in honom i toapapper som att sätta på honom det. Det hade varit ungefär lika vattentätt. 
 
Känns lite jobbigt att tänka på att jag bara träffar honom två gånger till innan Frida och jag åker till Portugal. Kommer sakna honom så!! Riktigt dålig timing att han inte är helt bra när jag ska vara borta i två veckor, men han kommer vara i goda händer här hemma. 
 
Jag börjar känna mig rejält nervös inför resan nu också!! Jag är rätt så flygrädd och är extra orolig eftersom det här blir första gången jag flyger utan min mamma. Haha, bäbis.. Men det ska nog gå bra, jag får klämma sönder Fridas hand istället när planet lyfter. 
Imorgon ska vi åka till Örebro för att shoppa lite innan vi åker, sen blir det stallet efteråt och jag får låna Dess igen så vi kan rida ut. 
 
Söt Tottilott i sin nya regnjacka!
 
/AmandaKommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Vi är två tjejer som inte är riktigt som alla andra. Älska oss eller hata oss - vi skiter i vilket. OBS: vi håller på med hästar. Varför då kanske ni undrar? Ja det är en jävligt bra fråga faktiskt. Vi tycker väl om att bli trampade på, släpade över en grusplan, stå ute och frysa 6 månader om året, kasta ut pengar på ett djur som ändå inte bryr sig för att sedan bli kastade i backen när hästjäkeln får syn på något som inte vi kan se med våra mänskliga sinnen. Vi tycker väl också om att bli idiotförklarade av medelålders tanter som lärde sig rida på 1800-talet och fortfarande står fast vid dem principer som gällde då. Nej okej, vi tycker inte om något av detta, så varför vi fortfarande håller på med hästar och ridning är ett olöst mysterium. Vi var väl tvungna att ha något att göra om dagarna. Ingen av oss har särskilt bra bollsinne eller någon annan unik talang, så vi fick helt enkelt börja med en sport där vi inte behövde göra något annat än att lyckas sitta kvar på en häst, styra djuret dit vi vill, samt bestämma hastighet. Hur som helst, vad nu än anledningen må vara till att vi ägnar oss åt denna galenskapens sport så är vi här nu och tänker dela med oss av både det positiva och negativa av vad vi gör. Enjoy! (Or not, vi bryr oss verkligen inte.)