Publicerat: / Fridas inlägg

Ledig dag, å så lite bilder från livets resa

Godmorgon!

 
Sitter på en buss mot Örebro nu och ska möta upp en vän där. Hade en dag ledig när vi kom hem och efter det har jag jobbat å jobbat å jobbat. Igår hade jag dock ledigt och det var såå skönt! Hängde i stallet från klockan var två tills jag tog cykeln hem vid 7-8 tiden. Kunde rida i t-shirt, de ni?! 
 
Red ett superpass på Ante på ridbanan. Vilken känsla han bjöd på! Busigt var det och en massa (läs: glada) bocksprång blev det, men så länge han gör det av energi gör det mig inget. Han blev såå fin, lydig men het och fram på skänkeln. Precis så jag vill ha honom. Egentligen skulle han bara joggas lite lätt och stretcha ut men jag kunde inte låta bli att ta några galopper och känna lite på den ökade traven. Idag får han dock vila å sen ska han köras på fredag, känner mig taggad att fortsätta!! Han är så smidig på i princip vad vi än gör just nu, sköter sig alltid exemplariskt när vi rider ut, gör sitt absolut bästa på varje pass på ridbanan och för att inte tala om körningen då han aldrig gjort ens minsta försök till att krångla. Det är lite skillnad från i vintras när ingenting bara gick utan krångel.
 
Efter Ante tog jag en mysig skrittur på Svante tillsammans med Hotten och Amanda. Förutom alla förbannade flugor var det jättemysigt att bara skritta fram i skogen! 
 
Här är lite orelevanta men ovisade bilder från livets resa, kram.
 
 
 

/ Frida
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Vi är två tjejer som inte är riktigt som alla andra. Älska oss eller hata oss - vi skiter i vilket. OBS: vi håller på med hästar. Varför då kanske ni undrar? Ja det är en jävligt bra fråga faktiskt. Vi tycker väl om att bli trampade på, släpade över en grusplan, stå ute och frysa 6 månader om året, kasta ut pengar på ett djur som ändå inte bryr sig för att sedan bli kastade i backen när hästjäkeln får syn på något som inte vi kan se med våra mänskliga sinnen. Vi tycker väl också om att bli idiotförklarade av medelålders tanter som lärde sig rida på 1800-talet och fortfarande står fast vid dem principer som gällde då. Nej okej, vi tycker inte om något av detta, så varför vi fortfarande håller på med hästar och ridning är ett olöst mysterium. Vi var väl tvungna att ha något att göra om dagarna. Ingen av oss har särskilt bra bollsinne eller någon annan unik talang, så vi fick helt enkelt börja med en sport där vi inte behövde göra något annat än att lyckas sitta kvar på en häst, styra djuret dit vi vill, samt bestämma hastighet. Hur som helst, vad nu än anledningen må vara till att vi ägnar oss åt denna galenskapens sport så är vi här nu och tänker dela med oss av både det positiva och negativa av vad vi gör. Enjoy! (Or not, vi bryr oss verkligen inte.)