Publicerat: / Amandas inlägg

Örebro och sen kväll i stallet

 
Halv 10 imorse mötte jag Frida vid busstationen och vi rullade iväg med bussen mot Örebro. Gick på stan i några timmar och åt ett antal gånger, som vanligt. 
Tror att klockan var efter 18 när vi till sist kom till stallet, och efter 21 när vi åkte därifrån. Jag älskar att hänga i stallet på kvällen. Det blir någon slags myskänsla i luften då när solen gått ner och allt är tyst och lugnt. Jag fick låna Dess idag igen så vi red ut på henne och Ante. Det var väldigt härligt, speciellt på en häst som har oerhört behagliga gångarter och är så snäll. I både traven och galoppen kan man sitta och bara åka med. Himla mysig är hon! Inte helt olik Hotten. Det känns lite som att rida på en stor Hotten på vissa sätt. 
 
Efter ridturen gick jag ner till stallet där Hotten står och borstade lite på honom, fyllde hönät och fixade lite. Imorgon träffar jag honom för sista gången på två veckor. Får klump i magen bara jag tänker på det... Tror aldrig att jag varit utan honom i mer än en vecka som mest under nästan 8 år.
 
 
/AmandaKommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Vi är två tjejer som inte är riktigt som alla andra. Älska oss eller hata oss - vi skiter i vilket. OBS: vi håller på med hästar. Varför då kanske ni undrar? Ja det är en jävligt bra fråga faktiskt. Vi tycker väl om att bli trampade på, släpade över en grusplan, stå ute och frysa 6 månader om året, kasta ut pengar på ett djur som ändå inte bryr sig för att sedan bli kastade i backen när hästjäkeln får syn på något som inte vi kan se med våra mänskliga sinnen. Vi tycker väl också om att bli idiotförklarade av medelålders tanter som lärde sig rida på 1800-talet och fortfarande står fast vid dem principer som gällde då. Nej okej, vi tycker inte om något av detta, så varför vi fortfarande håller på med hästar och ridning är ett olöst mysterium. Vi var väl tvungna att ha något att göra om dagarna. Ingen av oss har särskilt bra bollsinne eller någon annan unik talang, så vi fick helt enkelt börja med en sport där vi inte behövde göra något annat än att lyckas sitta kvar på en häst, styra djuret dit vi vill, samt bestämma hastighet. Hur som helst, vad nu än anledningen må vara till att vi ägnar oss åt denna galenskapens sport så är vi här nu och tänker dela med oss av både det positiva och negativa av vad vi gör. Enjoy! (Or not, vi bryr oss verkligen inte.)