Publicerat: / Amandas inlägg

Vi är hemma!

 
I lördags anlände vi till Sverige igen efter två fantastiska veckor i Portugal. Jag överdriver inte när jag säger att det var bland det roligaste jag gjort i hela mitt liv. Jag har aldrig tidigare levt så mycket som jag gjorde där. Gjorde spontana och roliga grejer som man annars tänker att det bara händer på film. Folk där lever typ som i en film, och jag kommer verkligen sakna att vara en del av den och att dagligen uppleva äventyr. Jag kände mig så himla levande. 
Det var inte utan smärta i bröstet som jag satte mig i taxin till flygplatsen på lördagmorgon och lämnade allt bakom mig. Kommer sakna allt så mycket. Kommer sakna klimatet, alla hjälpsamma människor, och framförallt dom människor vi lärt känna under tiden vi var där. Självklart var även höjdpunkten att jag fick göra den här resan ihop med min bästa vän, den personen som alltid finns där för mig och som alltid får mig att skratta mer än någon annan. Finns ingen jag hellre delat den här upplevelsen med! Min andra halva verkligen (på ett oromantiskt sätt, haha).
 
Trots vemod över att åka hem så kändes det ändå väldigt bra att krama och pussa på Hotten igen. Han verkar dessutom pigg och frisk igen! Som jag saknat honom...
Tyvärr har jag inte kunnat spendera så mycket tid i stallet som jag velat sedan jag kom hem. Har blivit förkyld, kallsvettas och fryser trots att solen skiner för fullt, och hade även ont i halsen igår. Känner mig inte alls frisk och är helt matt i kroppen. Idag när jag skulle cykla ut till stallet mådde jag så dåligt att jag fick stanna och spy i ett dike. Trevligt. Det tog dessutom 45 minuter att cykla istället för 25, för jag var så sliten. Haha, herregud.. 
 
Återkommer senare med både mobil- och kamerabilder från våran resa!
 
 
/Amanda



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Vi är två tjejer som inte är riktigt som alla andra. Älska oss eller hata oss - vi skiter i vilket. OBS: vi håller på med hästar. Varför då kanske ni undrar? Ja det är en jävligt bra fråga faktiskt. Vi tycker väl om att bli trampade på, släpade över en grusplan, stå ute och frysa 6 månader om året, kasta ut pengar på ett djur som ändå inte bryr sig för att sedan bli kastade i backen när hästjäkeln får syn på något som inte vi kan se med våra mänskliga sinnen. Vi tycker väl också om att bli idiotförklarade av medelålders tanter som lärde sig rida på 1800-talet och fortfarande står fast vid dem principer som gällde då. Nej okej, vi tycker inte om något av detta, så varför vi fortfarande håller på med hästar och ridning är ett olöst mysterium. Vi var väl tvungna att ha något att göra om dagarna. Ingen av oss har särskilt bra bollsinne eller någon annan unik talang, så vi fick helt enkelt börja med en sport där vi inte behövde göra något annat än att lyckas sitta kvar på en häst, styra djuret dit vi vill, samt bestämma hastighet. Hur som helst, vad nu än anledningen må vara till att vi ägnar oss åt denna galenskapens sport så är vi här nu och tänker dela med oss av både det positiva och negativa av vad vi gör. Enjoy! (Or not, vi bryr oss verkligen inte.)