Publicerat: / Amandas inlägg

Vi är i Portugal!

 
Nu har det gått några dagar igen sedan någon utav oss skrev här sist. Vi har till och med hunnit byta land på dom här dagarna. Tidigt i lördagsmorgon åkte vi till flygplatsen i Norge där vi sedan gick på planet till Portugal.
 
Dagen innan vi åkte var jag ute i stallet två gånger för jag hade sådan separationsångest till Hotten och stallet. Var där på morgonen först, och sen kände jag bara "Nej, jag måste dit igen!! Ska ju lämna min bäbis i två veckor!!"
Så en tur till blev det på kvällen med lite avsked i hagen. Saknar honom redan! Carita skickade bilder på honom igår också och då ville jag ju bara åka dit och krama på honom direkt. Måste hitta en häst här snart för att bedöva abstinensen. Tur att Frida är på samma våglängd med det här med hästarna så att vi båda är överens om att vi måste hitta en häst snarast möjligt.
 
Trots avsaknandet av hästar så har vi det väldigt bra här! Jag har dock bränt mig så jag är helt illröd på ryggen trots att jag smörjt in mig. Svider en del kan man ju säga. Men det är sånt man får ta när man är typ albino och tror att man ska kunna vistas ute i solen.
 
 
 /Amanda


Postat av: Veronica

Kolla in reklamen hur mkt solkräm man ska ha :P Klart ni ska rida på stranden om möjlighet finns. Ha det så kul!

2017-06-13 @ 21:40:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Vi är två tjejer som inte är riktigt som alla andra. Älska oss eller hata oss - vi skiter i vilket. OBS: vi håller på med hästar. Varför då kanske ni undrar? Ja det är en jävligt bra fråga faktiskt. Vi tycker väl om att bli trampade på, släpade över en grusplan, stå ute och frysa 6 månader om året, kasta ut pengar på ett djur som ändå inte bryr sig för att sedan bli kastade i backen när hästjäkeln får syn på något som inte vi kan se med våra mänskliga sinnen. Vi tycker väl också om att bli idiotförklarade av medelålders tanter som lärde sig rida på 1800-talet och fortfarande står fast vid dem principer som gällde då. Nej okej, vi tycker inte om något av detta, så varför vi fortfarande håller på med hästar och ridning är ett olöst mysterium. Vi var väl tvungna att ha något att göra om dagarna. Ingen av oss har särskilt bra bollsinne eller någon annan unik talang, så vi fick helt enkelt börja med en sport där vi inte behövde göra något annat än att lyckas sitta kvar på en häst, styra djuret dit vi vill, samt bestämma hastighet. Hur som helst, vad nu än anledningen må vara till att vi ägnar oss åt denna galenskapens sport så är vi här nu och tänker dela med oss av både det positiva och negativa av vad vi gör. Enjoy! (Or not, vi bryr oss verkligen inte.)