Publicerat: / Amandas inlägg

Behövde visst hjälp av katten


I förra inlägget skrev jag att jag fick hjälp av en av våra katter Gizmo att blogga, och om man kollar när det inlägget är skrivet så kan man konstatera att jag nog behövde hans hjälp trots allt. Det inlägget skrevs nämligen för en vecka sedan. Wow, vad hände? Har jag ett så fullspäckat liv nu för tiden kanske ni undrar? Nej, jag har helt enkelt bara inte tagit tag i bloggen. 

Hur som helst har jag haft världens bästa helg. I fredags åkte jag till Örebro med Frida, och jag kände mig lite yolo då vilket resulterade i en väldigt rolig och spontan kväll. Sov hemma hos Frida sen också.
Lördagkväll åkte jag hem till min extramamma Pia och sov där. Kollade Melodifestivalen och åt pizza, jättemysigt och roligt. Så bra att Robin vann också!! 
Dagen därpå åkte jag hem till Veronica och sov där, så jag har knappt varit hemma någonting i helgen. Men det har varit en välbehövlig helg som gett mig mycket energi och fått mig att må bra. Så betydelsefullt att umgås med människor man tycker om ❤️

Idag var det tänkt att jag och Frida skulle rida ut på Ante och Divino, men vädret var hemskt så vi struntade i det. Blåste storm typ så Hotten och Ante hoppade runt i hagen och reste sig när jag mockade där. Stabilt. 
Tog in Hotten en sväng och borstade av en massa vinterpäls i alla fall. Sen longerade jag honom lite och tog en promenad så han fick röra sig litegrann. Hoppas på bättre väder imorn så vi kan rida då istället! 

Några bilder från min helg:


Mina fyrbenta- och min tvåbenta bästa kompis 💕


/Amanda
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Vi är två tjejer som inte är riktigt som alla andra. Älska oss eller hata oss - vi skiter i vilket. OBS: vi håller på med hästar. Varför då kanske ni undrar? Ja det är en jävligt bra fråga faktiskt. Vi tycker väl om att bli trampade på, släpade över en grusplan, stå ute och frysa 6 månader om året, kasta ut pengar på ett djur som ändå inte bryr sig för att sedan bli kastade i backen när hästjäkeln får syn på något som inte vi kan se med våra mänskliga sinnen. Vi tycker väl också om att bli idiotförklarade av medelålders tanter som lärde sig rida på 1800-talet och fortfarande står fast vid dem principer som gällde då. Nej okej, vi tycker inte om något av detta, så varför vi fortfarande håller på med hästar och ridning är ett olöst mysterium. Vi var väl tvungna att ha något att göra om dagarna. Ingen av oss har särskilt bra bollsinne eller någon annan unik talang, så vi fick helt enkelt börja med en sport där vi inte behövde göra något annat än att lyckas sitta kvar på en häst, styra djuret dit vi vill, samt bestämma hastighet. Hur som helst, vad nu än anledningen må vara till att vi ägnar oss åt denna galenskapens sport så är vi här nu och tänker dela med oss av både det positiva och negativa av vad vi gör. Enjoy! (Or not, vi bryr oss verkligen inte.)