Publicerat: / Amandas inlägg

Bus på gärdet


Igår hade han roligt Hotten! Jag kastade upp Frida på ryggen på honom och dom raceade runt på gärdet vid stallet. Så roligt att se och dom hade också väldigt kul. Hotten pep och grymtade en massa, samt kastade sig iväg i galopp över gärdet. Lilla gamle gubben, blev helt varm i hjärtat av att se honom fara fram och busa ❤️

Idag blir jag själv i stallet och tänkte tömköra Hotten lite lugnt i skritt och trav. Förr hatade jag att tömköra, tyckte det var fruktansvärt tråkigt. Men nu tycker jag faktiskt om att tömköra honom. Det var ju en period förrförra hösten som jag bara tömkörde, promenerade och busade löst på ridbanan när han inte var i skick för att ridas. Det ger så mycket att jobba dom från marken också. 

En till från förra veckan när jag red honom på gärdet. Han var såå fin då!


/Amanda
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Vi är två tjejer som inte är riktigt som alla andra. Älska oss eller hata oss - vi skiter i vilket. OBS: vi håller på med hästar. Varför då kanske ni undrar? Ja det är en jävligt bra fråga faktiskt. Vi tycker väl om att bli trampade på, släpade över en grusplan, stå ute och frysa 6 månader om året, kasta ut pengar på ett djur som ändå inte bryr sig för att sedan bli kastade i backen när hästjäkeln får syn på något som inte vi kan se med våra mänskliga sinnen. Vi tycker väl också om att bli idiotförklarade av medelålders tanter som lärde sig rida på 1800-talet och fortfarande står fast vid dem principer som gällde då. Nej okej, vi tycker inte om något av detta, så varför vi fortfarande håller på med hästar och ridning är ett olöst mysterium. Vi var väl tvungna att ha något att göra om dagarna. Ingen av oss har särskilt bra bollsinne eller någon annan unik talang, så vi fick helt enkelt börja med en sport där vi inte behövde göra något annat än att lyckas sitta kvar på en häst, styra djuret dit vi vill, samt bestämma hastighet. Hur som helst, vad nu än anledningen må vara till att vi ägnar oss åt denna galenskapens sport så är vi här nu och tänker dela med oss av både det positiva och negativa av vad vi gör. Enjoy! (Or not, vi bryr oss verkligen inte.)