Publicerat: / Amandas inlägg

Rolig uteritt


Idag blev det en trevlig uteritt på en (till en början åtminstone) lagom pigg Hotten. På vägen hem blev han lite studsig och hetsig dock. Så blir han ofta när vi rider med andra, speciellt med Ante. Dom två kan stressa upp varandra så mycket när det händer någonting. Ingen bra kombo egentligen. Men idag envisades jag med att få honom att skritta lugnt på vägen hem istället för att trippa efter. I början bockade han och hoppade istället när jag inte släppte iväg honom. Men sen gick det över till att han bara slängde med huvudet lite frustrerat när han inte fick springa efter Ante. 
Jag blir irriterad när han tycker att han ska trava i nedförsbackar så idag fick han lov att skritta hela vägen hem för att lugna ner sig. Lilla galning. Förutom detta var det en väldigt rolig uteritt. 
Imorgon rider vi ut igen och på lördag blir det lite fotografering. Så då kommer det färska bilder här!


/Amanda
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Vi är två tjejer som inte är riktigt som alla andra. Älska oss eller hata oss - vi skiter i vilket. OBS: vi håller på med hästar. Varför då kanske ni undrar? Ja det är en jävligt bra fråga faktiskt. Vi tycker väl om att bli trampade på, släpade över en grusplan, stå ute och frysa 6 månader om året, kasta ut pengar på ett djur som ändå inte bryr sig för att sedan bli kastade i backen när hästjäkeln får syn på något som inte vi kan se med våra mänskliga sinnen. Vi tycker väl också om att bli idiotförklarade av medelålders tanter som lärde sig rida på 1800-talet och fortfarande står fast vid dem principer som gällde då. Nej okej, vi tycker inte om något av detta, så varför vi fortfarande håller på med hästar och ridning är ett olöst mysterium. Vi var väl tvungna att ha något att göra om dagarna. Ingen av oss har särskilt bra bollsinne eller någon annan unik talang, så vi fick helt enkelt börja med en sport där vi inte behövde göra något annat än att lyckas sitta kvar på en häst, styra djuret dit vi vill, samt bestämma hastighet. Hur som helst, vad nu än anledningen må vara till att vi ägnar oss åt denna galenskapens sport så är vi här nu och tänker dela med oss av både det positiva och negativa av vad vi gör. Enjoy! (Or not, vi bryr oss verkligen inte.)