Publicerat: / Amandas inlägg

Välförtjänt vila för Hotten


Idag fick han en välförtjänt vilodag Hotten. Jag åkte bara ut och fixade lite i hagen och fyllde vatten.
Igår red jag på ridbanan. Red lite över bommar, flyttade undan bakdelen och kämpade på lite med högergaloppen som var lite jobbig. Hans galopp igår var inte särskilt fin. Pinnig och stel kändes han. Galopp är ju inte hans starka sida, men igår kändes den värre än på länge. Traven däremot är han nästan alltid fin i. Det var lite jobbigt igår tyckte han och segade sig en del, samt surade lite. Men trots det kämpade han på bra! 

Ikväll ska jag sova hemma hos Veronica och umgås med henne och barnen. Ska bli trevligt, för det var ett tag sedan jag sov här. Barnen är (för det mesta) som små lyckopiller! 
Imorgon blir det en uteritt med Frida, besök hos Eleonore och Enya, och sen ska jag nog sova hos Frida. Blir troligtvis en bra fredag! 


/Amanda
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Vi är två tjejer som inte är riktigt som alla andra. Älska oss eller hata oss - vi skiter i vilket. OBS: vi håller på med hästar. Varför då kanske ni undrar? Ja det är en jävligt bra fråga faktiskt. Vi tycker väl om att bli trampade på, släpade över en grusplan, stå ute och frysa 6 månader om året, kasta ut pengar på ett djur som ändå inte bryr sig för att sedan bli kastade i backen när hästjäkeln får syn på något som inte vi kan se med våra mänskliga sinnen. Vi tycker väl också om att bli idiotförklarade av medelålders tanter som lärde sig rida på 1800-talet och fortfarande står fast vid dem principer som gällde då. Nej okej, vi tycker inte om något av detta, så varför vi fortfarande håller på med hästar och ridning är ett olöst mysterium. Vi var väl tvungna att ha något att göra om dagarna. Ingen av oss har särskilt bra bollsinne eller någon annan unik talang, så vi fick helt enkelt börja med en sport där vi inte behövde göra något annat än att lyckas sitta kvar på en häst, styra djuret dit vi vill, samt bestämma hastighet. Hur som helst, vad nu än anledningen må vara till att vi ägnar oss åt denna galenskapens sport så är vi här nu och tänker dela med oss av både det positiva och negativa av vad vi gör. Enjoy! (Or not, vi bryr oss verkligen inte.)