Publicerat: / Amandas inlägg

Bantningsprojekt

 
Nu har jag startat projektet "Banta fet ponny innan den exploderar". Varje dag när jag kommer till stallet tar jag in Hotten det första jag gör, matar dom andra hästarna i hagen och tar ut Hotten igen det sista jag gör innan jag åker hem. Alternativt tar någon annan ut honom senare. Detta pga att han äter så förbannat mycket och jag vill gärna begränsa mängden mat en aning. Helt sjukt vad den där hästen älskar mat.
 
Förutom att svälta honom några timmar om dagen, så försöker jag motionera honom ordentligt varje dag. Även dagar då jag tänkt att det skulle passat bättre med vila för honom får han komma ut och åtminstone skritta. Som igår var vi ute i två timmar och bara skrittade. Idag däremot blev det lite mer fart, men ändå relativt lugnt. Vi red in på en skogsstig där vi inte varit tidigare och red lite vilse. Jag överlämnade ansvaret att hitta hem till Hotten och det klarade han bättre än mig som tur var. Jag lär dock ha cirka 300 myggbett nu... Myggor överallt i skogen ju. 
 
 
/Amanda

Publicerat: / Amandas inlägg

Vi är uttråkade

 
Hänger med Hotten just nu. Han är inne och sover och bantar medan dom andra hästarna får hö ute i hagen, och jag väntar på att han ska vakna till så vi kan ta en promenad/barbackatur i skritt. 
 
 
/Amanda

Publicerat: / Fridas inlägg

Under hot

Hej på er!


Det var ju bara huur länge sen som helst sen jag tittade in här, men jag gjorde ju ett litet löfte till Amanda igår så hon skulle ge mig bilderna, haha. Hänt en del sen sist ju. Skrivit typ 1000 prov och lämnat in 200 uppsatser, ungefär. Haha, men har också börjat jobba lite och hängt i stallet som vanligt. Börjat rida My Moonlight lite, och Ante tränar på bra som vanligt. 

Här är iaf bilderna som jag fick i utbyte, haha. Ska dock försöka titta in här lite mer nu, när skolan börjar lugna sig. 


Åå visst är han snygg?! Älskar den avslappnade runda formen, såå fin! Någon skillnad på vänster- och högervarv känner jag knappt nu heller!


/ Frida (hon med rött hår som finns på headern om ni glömt vem jag är)