Publicerat: / Amandas inlägg

Älskar det här vädret!!

 
Efter att vi tvingats genomlida världens mest schizofrena aprilväder känns det som att det äntligen är vår på riktigt. Dom senaste dagarna har det ju varit helt underbart ute. Strålande sol och 16 grader varmt.
Igår var jag med min syster, hennes dotter och hennes sambo ut till Lunedet. Gick på loppis vilket jag egentligen tycker är bland det tråkigaste som finns, och drack en så kallad Freakshake. Det var mysigt trots loppisen, mycket på grund av vädret. Allt blir så mycket trevligare bara det är soligt!
Åkte ut till stallet på eftermiddagen och tog en promenad med Hotten. Hur härligt som helst att gå ute i bara en luvtröja klockan 18 utan att frysa. Dock var Hotten extremt långsam och hade nätt och jämnt kommit cirka tvåa i snigel-SM.
 
 
/AmandaKommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Vi är två tjejer som inte är riktigt som alla andra. Älska oss eller hata oss - vi skiter i vilket. OBS: vi håller på med hästar. Varför då kanske ni undrar? Ja det är en jävligt bra fråga faktiskt. Vi tycker väl om att bli trampade på, släpade över en grusplan, stå ute och frysa 6 månader om året, kasta ut pengar på ett djur som ändå inte bryr sig för att sedan bli kastade i backen när hästjäkeln får syn på något som inte vi kan se med våra mänskliga sinnen. Vi tycker väl också om att bli idiotförklarade av medelålders tanter som lärde sig rida på 1800-talet och fortfarande står fast vid dem principer som gällde då. Nej okej, vi tycker inte om något av detta, så varför vi fortfarande håller på med hästar och ridning är ett olöst mysterium. Vi var väl tvungna att ha något att göra om dagarna. Ingen av oss har särskilt bra bollsinne eller någon annan unik talang, så vi fick helt enkelt börja med en sport där vi inte behövde göra något annat än att lyckas sitta kvar på en häst, styra djuret dit vi vill, samt bestämma hastighet. Hur som helst, vad nu än anledningen må vara till att vi ägnar oss åt denna galenskapens sport så är vi här nu och tänker dela med oss av både det positiva och negativa av vad vi gör. Enjoy! (Or not, vi bryr oss verkligen inte.)