Publicerat: / Amandas inlägg

Jag har inte kalsonger på mig

 
Första dagen med shorts i stallet för iår! Det, om något, ger sommarkänsla - att istället för att dra på sig ridbyxorna, ta på sig ett par shorts när man ska ut till stallet. Ridbyxor hade känts på tok för varmt idag, hade nog fått värmeslag.
Inledde stalldagen med att fota Frida och Ante på ridbanan. Jag skrev även till Frida nu ikväll att hon får ta och blogga nu när hon har nya bilder. Jag hotade henne med att jag håller bilderna som gisslan och skickar dom inte förrän hon lovar att blogga, haha. Känner mig lite ensam här på bloggen ju, får snart döpa om den till "luffaren.blogg.se".
 
Efter att Frida tömkört Ante var det min och Hottens tur att bli fotade. Jag hade på mig mina nya enhörningsshorts som jag tyckte var såå söta tills den tråkiga (okej, ganska roliga) insikten kom, att det såg ut som jag hade kalsonger på mig. Haha så att ni vet, jag har inte kalsonger på mig. Det är ett par shorts som jag nu insett att jag enbart bör använda hemma, eller möjligtvis i stallet.
 
Här får ni en massa bilder på mig, min häst och mina "kalsonger". Dö inte av underklädeschock nu bara.. Bli inte heller chockade över hur fet Hotten är. Skoja bara, tror inte att någon blir chockad över det. Ni har sett honom förr.
 
 
/AmandaKommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Vi är två tjejer som inte är riktigt som alla andra. Älska oss eller hata oss - vi skiter i vilket. OBS: vi håller på med hästar. Varför då kanske ni undrar? Ja det är en jävligt bra fråga faktiskt. Vi tycker väl om att bli trampade på, släpade över en grusplan, stå ute och frysa 6 månader om året, kasta ut pengar på ett djur som ändå inte bryr sig för att sedan bli kastade i backen när hästjäkeln får syn på något som inte vi kan se med våra mänskliga sinnen. Vi tycker väl också om att bli idiotförklarade av medelålders tanter som lärde sig rida på 1800-talet och fortfarande står fast vid dem principer som gällde då. Nej okej, vi tycker inte om något av detta, så varför vi fortfarande håller på med hästar och ridning är ett olöst mysterium. Vi var väl tvungna att ha något att göra om dagarna. Ingen av oss har särskilt bra bollsinne eller någon annan unik talang, så vi fick helt enkelt börja med en sport där vi inte behövde göra något annat än att lyckas sitta kvar på en häst, styra djuret dit vi vill, samt bestämma hastighet. Hur som helst, vad nu än anledningen må vara till att vi ägnar oss åt denna galenskapens sport så är vi här nu och tänker dela med oss av både det positiva och negativa av vad vi gör. Enjoy! (Or not, vi bryr oss verkligen inte.)