Publicerat: / Amandas inlägg

Känns jobbigt

 
Nu står klockan på 07.00 för att jag ska vakna i tid imorgon för att ringa en annan veterinärklinik. Jag vägrar tro på det hon som jag pratade med idag sa. Hon har inte en blekaste aning om min häst har en elakartad tumör, eller ens en tumör överhuvudtaget så länge hon inte tagit prover på knölen. Hon kan inte ställa en så allvarlig diagnos över telefon. 
 
Imorgon hoppas jag få prata med en mer empatisk person som jag i lugn och ro kan ställa dom frågor jag har till. Jag ville ju bara att samtalet skulle ta slut med den andra, så jag glömde bort flera saker som jag tänkt fråga om.
 
Hela min tillvaro känns väldigt tung i och med detta. Trots att jag skrattar och skämtar som vanligt så ligger hela tiden oron kvar i bröstet och gnager i bakgrunden. Jag känner mig väldigt nedstämd och vill så fort som möjligt att någon ska komma ut och titta på Hotten och konstatera att han är frisk. Har svårt att fokusera på något annat för tillfället. Det här är inte alls kul..
 
 
/AmandaKommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Vi är två tjejer som inte är riktigt som alla andra. Älska oss eller hata oss - vi skiter i vilket. OBS: vi håller på med hästar. Varför då kanske ni undrar? Ja det är en jävligt bra fråga faktiskt. Vi tycker väl om att bli trampade på, släpade över en grusplan, stå ute och frysa 6 månader om året, kasta ut pengar på ett djur som ändå inte bryr sig för att sedan bli kastade i backen när hästjäkeln får syn på något som inte vi kan se med våra mänskliga sinnen. Vi tycker väl också om att bli idiotförklarade av medelålders tanter som lärde sig rida på 1800-talet och fortfarande står fast vid dem principer som gällde då. Nej okej, vi tycker inte om något av detta, så varför vi fortfarande håller på med hästar och ridning är ett olöst mysterium. Vi var väl tvungna att ha något att göra om dagarna. Ingen av oss har särskilt bra bollsinne eller någon annan unik talang, så vi fick helt enkelt börja med en sport där vi inte behövde göra något annat än att lyckas sitta kvar på en häst, styra djuret dit vi vill, samt bestämma hastighet. Hur som helst, vad nu än anledningen må vara till att vi ägnar oss åt denna galenskapens sport så är vi här nu och tänker dela med oss av både det positiva och negativa av vad vi gör. Enjoy! (Or not, vi bryr oss verkligen inte.)