Publicerat: / Fridas inlägg

Under hot

Hej på er!


Det var ju bara huur länge sen som helst sen jag tittade in här, men jag gjorde ju ett litet löfte till Amanda igår så hon skulle ge mig bilderna, haha. Hänt en del sen sist ju. Skrivit typ 1000 prov och lämnat in 200 uppsatser, ungefär. Haha, men har också börjat jobba lite och hängt i stallet som vanligt. Börjat rida My Moonlight lite, och Ante tränar på bra som vanligt. 

Här är iaf bilderna som jag fick i utbyte, haha. Ska dock försöka titta in här lite mer nu, när skolan börjar lugna sig. 


Åå visst är han snygg?! Älskar den avslappnade runda formen, såå fin! Någon skillnad på vänster- och högervarv känner jag knappt nu heller!


/ Frida (hon med rött hår som finns på headern om ni glömt vem jag är)Postat av: Selma Åhlström

Jäääklar va snygga bilder, tjusig häst också!

2017-05-28 @ 21:13:40
http://selmaahlstrom.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Vi är två tjejer som inte är riktigt som alla andra. Älska oss eller hata oss - vi skiter i vilket. OBS: vi håller på med hästar. Varför då kanske ni undrar? Ja det är en jävligt bra fråga faktiskt. Vi tycker väl om att bli trampade på, släpade över en grusplan, stå ute och frysa 6 månader om året, kasta ut pengar på ett djur som ändå inte bryr sig för att sedan bli kastade i backen när hästjäkeln får syn på något som inte vi kan se med våra mänskliga sinnen. Vi tycker väl också om att bli idiotförklarade av medelålders tanter som lärde sig rida på 1800-talet och fortfarande står fast vid dem principer som gällde då. Nej okej, vi tycker inte om något av detta, så varför vi fortfarande håller på med hästar och ridning är ett olöst mysterium. Vi var väl tvungna att ha något att göra om dagarna. Ingen av oss har särskilt bra bollsinne eller någon annan unik talang, så vi fick helt enkelt börja med en sport där vi inte behövde göra något annat än att lyckas sitta kvar på en häst, styra djuret dit vi vill, samt bestämma hastighet. Hur som helst, vad nu än anledningen må vara till att vi ägnar oss åt denna galenskapens sport så är vi här nu och tänker dela med oss av både det positiva och negativa av vad vi gör. Enjoy! (Or not, vi bryr oss verkligen inte.)