Publicerat: / Amandas inlägg

Lång stalldag


Precis som dom flesta andra dagarna i mitt liv så blev även denna lördag en lång dag i stallet. Älskar att spendera massor av timmar där. Trivs så bra ❤️
Jag fixade stallet och grejade med både Hotten, Bertil och Lukas. Frida kom inte till stallet idag så jag promenerade Lukas åt henne. Ingela och Belgarion följde med och red, kul att vi fick sällskap! 
Sen tog jag lillponnyn. Gjorde dom 3 första lekarna i Seven games och provade på lite Cirkling game med honom. Det gick super! Han är betydligt enklare att arbeta med än Hotten, då han är så mycket mer positiv och har mer motor. Efter att jag värmt upp honom med Cirkling game så skuttade vi över ett hinder några gånger. Han verkade tycka att det var jätte kul att få hoppa lite och galopperade glatt mot hindren. 

Efter att Bertil och jag var klara så tränade Hotten och jag löst framför stallet. Tränade lite trick och sådär, och min ponnyplutt var positiv och glad idag!

Min polare Bertil och jag!

Hotten försöker döda Bertil med blicken när Bertil försöker stjäla min uppmärksamhet. Haha söten.. ❤️

Såhär snygg var Hotten när jag kom till stallet idag förresten. Borstade hur länge som helst och sprayade med torrschampo utan större framgång..


Bisse kör in bilen i hagen med foder. Skulle nog säga att våra hästar är lite för trafiksäkra nästan, haha.

/Amanda